04 / 05 / 2024

çanakkale kaçak tesis yıkımları

çanakkale kaçak tesis yıkımları

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Çanakkale Bozcaada'daki kaçak yapılar TBMM'de!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bulunan kaçak yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gökçeada Belediyesi'ne ait iki kaçak yapı yıkılacak!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde belediye tarafından kaçak inşa edildiği tespit edilen iki yapıyla ilgili yıkım kararı alındı. 

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Gökçeada'daki kaçak yapılar 60 gün içinde yıkılacak!

Çanakkale Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Gökçeada'da arkeolojik sit alanına inşa edilen kaçak yapıların 60 gün içerisinde yıkılıp arazinin eski hale getirilmesini istedi.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Kapadokya’da kaçak yapılaşma önlenecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kapadokya’daki kaçak yapılaşmanın önüne geçmek ve bölgeyi korumak için Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı benzeri bir ‘alan başkanlığı’ oluşturulacağını açıkladı.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

Çankaya Belediyesi Mamak'taki kaçak tesisi yıkacak!

Çankaya Belediyesi, Mamak sınırları içinde, kendine ait mülkiyet üzerine kaçak tesis kurdu. Ancak belediyenin, mahkeme kararına ve vatandaşların şikâyetine rağmen tesisi bir türlü kaldırmadığı ortaya çıktı.

çanakkale kaçak tesis yıkımları Haberi

çanakkale kaçak tesis yıkımları

Çanakkale Ayvacık Assos'ta hayata geçirilen plaj tesisinin, kaçak olarak inşa edildiği için yıkımına karar verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Özel İdaresinde yapılan  İl Encümeni Toplantısı'nda, Sazlıaltı mevkisindeki kaçak yapının durumu masaya yatırıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci ve 42'nci maddeleri gereğince kaçak olarak inşa edildiği bildirilen 157 ada 7 parsel önünde yer alan plaj tesisinin yıkılması, ayrıca 62 bin Türk Lirası para cezası verilmesine karar verildi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "CHP'lilerin açılışını yaptığı kaçak yapı için bugün CHP'li encümenler yıkım kararı aldı. Teşekkürler bazı CHP'liler." dedi.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı...