29 / 04 / 2024

Çanakkale Kepez imar planı

Çanakkale Kepez imar planı

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. 261 sayfalık faaliyet raporunun okunduğu toplantıda imar plan değişiklikleri kabul edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Çanakkale'de imar barışına 40 bin kişi başvurdu!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bölgede, 'İmar Barışı' uygulaması kapsamında, 39 bin 898 yapı kayıt belgesi oluşturulduğu ve 148 milyon 770 bin 214 TL ödeme yapıldığı açıklandı.

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Çanakkale Kepez imar planı Haberi

Çanakkale Kepez imar planı

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi 261 Sayfalık faaliyet raporu, okunduktan sonra kabul edildi. 


Nisan ayı toplantısı, AK Parti Grubundan Ozan Topsoy ve Mehmet Nair, CHP grubundan ise Ali Aygiin toplantıya mazeret göstererek katılmadı. Toplantı, gündemin okunmasının ardından faaliyet raporunun Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan tarafından okunmasıyla başladı. 


Başkan tarafından okunan ve gerekli açıklamaların yapılmasının ardından oylanan Kepez Belediyesi 2016 faaliyet raporu, toplantıya katılan AK Parti, CHP ve MHPli üyelerin oybirliği ile kabul edildi. 


Encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçilmesiyle devam eden toplantı, Mehteran TakımTnın yurtdışına gönderilmesinin ve AKUT Arama ve Kurtarma Derneği ile Kepez Belediyesi arasında yapılan işbirliği protokolü hususunun görüşülmesi ile devam etti, imar plan değişiklikleriyle son buldu. 




Çanakkale...