14 / 05 / 2024

çanakkale otoyol projesi

çanakkale otoyol projesi

Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Avrupa'yla Asya kıtalarını birleştirecek Çanakkale Boğaz Köprüsü ve kapsamında yapılacak olan Kınalı- Tekirdağ- Çanakkale- Savaştepe Otoyolu projesi için 26 Mayıs'ta toplantı yapacak.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

TOKİ'den Çanakkale'nin o ilçesine tam 388 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Ezine projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Çanakkale Ezine projesi ile ilgili detaylar...

5 soruda TOKİ Çanakkale Sosyal Konut Projesi 2022! Çanakkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Çanakkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çanakkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Emlak Konut GYO, Çanakkale'deki projesi için işbirliği protokolü imzaladı!

Emlak Konut GYO, Çanakkale Merkez'de Kepez beldesinde yer alan toplam 59 bin 296 metrekarelik yüz ölçümlü arsalarda proje geliştirmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesi satışa çıktı!

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun bir an önce tamamlanmasını istiyor!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Zoran Tegeltija, Türkiye'nin desteklediği Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nin bir an önce tamamlanması planlanıyor.

çanakkale otoyol projesi Haberi

çanakkale otoyol projesi


Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Avrupa'yla Asya kıtalarını birleştirecek köprü ve otoyol projesinde yeni bir aşamaya gelindi.Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüşüne açıldı. Bakanlık, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve kapsamında yapılacak olan Kınalı- Tekirdağ- Çanakkale- Savaştepe Otoyolu projesi için 26 Mayıs'ta toplantı...