06 / 05 / 2024

çanakkale savaşları 100 yıl fotoğraf yarışması

çanakkale savaşları 100 yıl fotoğraf yarışması

İÇDAŞ, Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında tarih, doğa, kent ve turizm konulu ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. ‘Çanakkale 2015’ ulusal fotoğraf yarışmasında, tarih, doğa, kent ve turizm konularında çekilen fotoğraflar değerlendirilecek...

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı had safhaya çıktı! 100 bin TL maaşla bile eleman bulunamıyor!

Verilen yüksek maaşlara rağmen inşaat ve sanayi sektöründe yaşanan eleman sıkıntısı had safhaya çıktı. Maaşlar 100 bin TL ile zirveye çıkmasına rağmen eleman bulunamıyor.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yargıtay'dan emsal tahliye kararı!

Ev sahibi ve kiracı savaşları gündemden düşmezken sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hukukbil de Yargıtay'dan ev sahipleri lehine bir sevindirici kararı paylaştı. İşte o paylaşım...

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Oteller nakit paraya sıkıştı! Kredi borçları 100 milyara dayanacak!

Nakit akışını yönetemeyen oteller, kredi yoluna gitti. 2022’nin ilk altı ayında oteller bankalardan 21 milyar lira kredi kullanırken, bu yıl rakam 64 milyar liraya yükseldi. Artışın yıl sonuna kadar 100 milyar lirayı bulması bekleniyor.

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Bankaların emekli promosyon savaşı bitmiyor! Çıta 8 bin TL’ye dayandı! Koşan alıyor!

Emekli promosyon yarışı bitmek bilmiyor. Bankalar emeklileri, kendi bünyesine katmak için promosyon savaşlarına devam ediyor. İşte detaylar!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Kripto savaşı mı geliyor? Bitcoin süper silah oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açtığı için pek çok şirket gibi Binance'den yaptırım uygulanması istenmişti fakat Binance'ın buna olumlu yaklaşmaması beraberinde yeni kripto savaşlarını getiriyor olabilir mi?

Çanakkale Bigalı Kalesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Çanakkale Savaşları esnasında muhabere merkezi ve silah tamirhanesi olarak kullanılan 201 yıllık Bigalı Kalesi’nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

çanakkale savaşları 100 yıl fotoğraf yarışması Haberi

çanakkale savaşları 100 yıl fotoğraf yarışması


İÇDAŞ, Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında tarih, doğa, kent ve turizm konulu ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor.


Üretimini Çanakkale’de sürdüren İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş. (İÇDAŞ), sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında düzenlenen ‘Çanakkale 2015’ ulusal fotoğraf yarışmasında, tarih, doğa, kent ve turizm konularında çekilen fotoğraflar değerlendirilecek.  


Yarışmanın amacı “Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı itibariyle tarih, efsaneler, doğa ve turizm kenti Çanakkale’nin bu zenginliklerinin tanıtılmasında fotoğrafın görsel diliyle görsel bellek oluşturulması” olarak belirlendi. 


Birinciye 5 bin TL ödül


Sayısal - dijital (siyah-beyaz veya renkli) dalda düzenlenecek yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye ise 3 bin TL ödül verilecek. İlk 3’e giren yarışmacıların ödülleri dışında özel ödüller de verilecek. 


“Havadan Çanakkale”, “Çanakkale’de Turizm”, “Çanakkale’de İş Yaşamı”, “Çanakkale Savaşları”...