18 / 05 / 2024

çanakkalede boşaltma kararları

çanakkalede boşaltma kararları

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından depreme dayanıklı olmadığı belirlenen aralarında bir otel, iş hanı ve evlerin bulunduğu 10 binaya boşaltma kararı çıktı.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili ''Karar 22 Ocak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi. 24 Ocak'ta öğle saatlerinde boşaltma işlemi başlıyor, deprem akşam saatlerinde oluyor'' dedi.

Riskli binalarda tedirgin yaşamlar!

İstanbul'da meydana gelen 5.8’lik depremin sonrasında riskli görülerek hakkında boşaltma kararı verilen binalarda hâlâ yaşam sürüyor. Her an yıkılabilecek bu binalarda oturmaya devam edenler tedirgin...

çanakkalede boşaltma kararları Haberi

çanakkalede boşaltma kararları

24 Mayıs'ta Gökçeada yakınlarında meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin Çanakkale'de birçok binada hasara neden olduğu ortaya çıktı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, aralarında 1 otel, 1 iş hanı ve evlerin bulunduğu 10 binaya tahliye yazısı gönderdi. Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir iş merkezi, boşaltılarak giriş kapıları mühürlendi. İş hanının altındaki iş yerlerinin de kepenkleri kapatıldı. Bazı vatandaşlar yakınlarının yanına sığınırken, Çanakkale'de akrabası olmayan ve gidecek yeri bulunmayan vatandaşlar sitenin bahçesinde yaktıkları ateşin etrafında oturdu. Evine tahliye emri geldiğini, ancak gidecek yeri olmadığı için gece yatmaya tekrar evine gireceğini söyleyen Zihniye Büyükkülekçi, zor durumda olduklarını söyledi. 



Habertürk...