29 / 04 / 2024

Çankaya\'da kaçak yapılara izin verilmiyor

Çankaya\'da kaçak yapılara izin verilmiyor

Çankaya Belediyesi, Sakarya Caddesi'nde kaldırımları işgal eden ve yaya bölgesine taşan ön bahçe kapamalarını yıktı

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Bodrum'da kaçak yapılaşma yeniden başladı!

İnşaat sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'da kaçak inşaat çalışmaları yeniden başladı. Öyle ki bazı sitelerde izin ve ruhsat olmadan inşaat yapılıyor.  

Çankaya\'da kaçak yapılara izin verilmiyor Haberi

Çankaya\'da kaçak yapılara izin verilmiyor

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakarya bölgesinde yapılan yıkım çalışmaları, encümen kararları doğrultusunda gerçekleştirildi.

Açıklamaya göre, belediye yetkilileri, kaçak yapılara izin vermeyeceklerini ve yasaların kendilerine verdikleri yetkileri kullanacaklarını bildirdi.

"Yeni Toplumcu Belediyecilik" kapsamında yaya haklarının korunması ve yaya bölgelerinin geliştirilmesi noktasında kararlı olduklarını açıklayan yetkililer, önümüzdeki günlerde de yıkımların süreceğini bildirdi.

Çankaya Belediyesi'nin yeni bir anlayış ve kavrayışla yaya bölgelerini düzenleme projesini yaşama geçireceklerini, esnafın büyük çoğunluğunun bu çalışmaya destek olduğunu ifade eden yetkililer, yeni bir Sakarya ve Kızılay için çalışmalarını sürdüreceklerini...