04 / 05 / 2024

çankırı arsa fiyatları

çankırı arsa fiyatları

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çankırı'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çankırı Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karatekin Mahallesi'nde bulunan 6797 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 100 TL olarak belirlendi.

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Çankırı Milli Emlak 8 taksitle 2 arsa satıyor!

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Antalya’da konut ve arsa fiyatları yatırımcıları şaşırttı!

Antalya’da hızla artan konut ve arsa fiyatları, uygun kredi fırsatından yararlanıp ev ve arsa almak isteyenleri şaşırttı. Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Fiyatlar bir anda 2 kat arttı” diye konuştu.

Nef City 82 arsa fiyatları!

Nef City 82 arsa fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Kırşehir Kaman'da hayata geçiriliyor. İşte Nef City 82 arsa fiyatları...

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

çankırı arsa fiyatları Haberi

çankırı arsa fiyatları

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığınca İlimiz Abdülhalik Mahallesi tapunun 326 ada 1 nolu parselindeki arsa karşılığında; ihale ilanı, ihale şartnamesi, sözleşme ve eki özel teknik şartnamelerle, belediye meclisi kararları gereğince İtfaiye tesisleri inşaatı yaptırılmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35 inci maddesinin “a” bendine göre kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.

İtfaiye Tesisleri Yapılacak Taşınmazın Bilgileri:





GEÇİCİ TEMİNAT : 97.828,20 TL. (Doksan yedi bin sekiz yüz yirmi sekiz lira yirmi kuruş)

İHALE TARİHİ VE SAATİ: 24.04.2017 günü saat 14.00

1 - İhale yukarıda belirtilen tarih ve saatte Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No: 15 adresinde bulunan Çankırı Belediyesi encümen toplantı salonunda encümence yapılacaktır.

2 - Şartnameler ve tüm ekleri 09.30 - 12.00 ile 14.00 - 16.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No: 15...