05 / 05 / 2024

canpa EPDM su yalıtımı eğitimi

canpa EPDM su yalıtımı eğitimi

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

Türkiye su yalıtım ürünlerinde Dubai'yi geçti!

Su yalıtımda mucize ürün Flexobit'in üreticisi Hollandalı Bitufa, Asya ve Afrika ülkelerinin distribütörlüğünü Canpa'ya verdi. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan konuyla ilgili konuştu.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Su yalıtımı deprem riskini azaltıyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan depremlerde ölümleri üç katına çıkaran ‘su yalıtımsız binalar'a dikkat çekti.

Su yalıtımlı binalar depreme daha dayanıklı!

CANPA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ü ayakta kalacak; ölümler ve yaralanmalar da aynı oranda azalacaktı" dedi.

Su yalıtımsız binanın depremde hiç şansı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü ayakta kalacak; ölümler ve yaralanmalar da aynı oranda azalacaktı” dedi.

Su yalıtımsız yazlıklar insan ve yapı sağlığına tehdit!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Su yalıtımı hem bina sağlamlığı hem de insan sağlığı ve insan hayatı için zorunlu" dedi.

Su yalıtımsız binalar depreme dayanıksız oluyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: "Su yalıtımsız binalar, depremde yerle bir olup can alıyor. Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ü ayakta kalacaktı." dedi

Binalarda rutubete karşı su yalıtımı yapılmalı!

Binalarda ortaya çıkan rutubet, önlem alınmazsa kanserden, romatizmaya, alerjiden, astıma kadar bir dizi rahatsızlığa neden oluyor. Canpa şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Murat Özcan: "Rutubete karşı mutlaka su yalıtımı yapılmalı’" dedi.

Binalarda su yalıtımı deprem riskini azaltıyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, " Su yalıtımsız binalar, depremde yer bir olup can alıyor. Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ü ayakta kalacaktı" dedi..

Murat Özcan: Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, binalarda su yalıtımı yapılarak deprem gibi afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceğini söyledi. Murat Özcan, depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin öncelikle binal

Su yalıtımsız binalarda yüksek risk!

Su yalıtımsız binalarda yüksek risk bulunuyor. Canpa Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin, öncelikle binalarında su yalıtımı olup olmadığına bakmalarını istedi.

canpa EPDM su yalıtımı eğitimi Haberi

canpa EPDM su yalıtımı eğitimi

Binalarda su yalıtımı alanında giderek yaygınlaşan EPDM membran ürünü ve uygulaması hakkında Ankara’da mimari ofisler ve uygulama firmalarına yönelik eğitim gerçekleştirildi. 


Su yalıtımı alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından ABD’li Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa tarafından düzenlenen eğitim, firmanın İncek eğitim alanında gerçekleşti. Kauçuk hammaddesinden üretilmiş ve su yalıtımı alanında kullanımı giderek yaygınlaşan EPDM membran ürününe ilişkin tanıtım ve uygulama eğitim seminerinde, Firestone Teknik Ürün Müdürü Roshan Shresta ve Firestone Türkiye Sorumlusu Nilgün Şeker tarafından önce teorik, daha sonra ise pratik bilgiler verildi. EPDM membran eğitimi, yurt içinden uygulama firmaları ve mimarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Canpa, su yalıtımında kullanılan Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) tipi Firestone marka sentetik örtülerin Ankara ve İç Anadolu distribütörlüğünü yürütüyor. Sentetik örtülerde EPDM denince Türkiye’de...