04 / 05 / 2024

Capital Türkiye en büyük şirketleri 2016

Capital Türkiye en büyük şirketleri 2016

Capital’in bu yıl 20’ncisini hazırladığı Capital500 araştırması, derginin ağustos sayısında yayınlandı. İşte 2016 yılına ait Türkiye'nin en büyük 500 şirketi ve ciroları...

Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke oldu: Konuta erişim imkansızlaşır!

Siyaset Sosyolojisi Doçenti Surak, yaklaşık 20 ülkenin yatırım yoluyla vatandaşlık sağladığına dikkat çekti ve Türkiye'nin en çok vatandaşlık satan ülke olduğunu açıkladı. 

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

İngiltere merkezli emlak danışmanlık firması Knight Frank, 2023'ün ilk çeyreğine dair Global Konut Fiyat Endeksi'ni yayınladı. Açıklanan rakamlara göre, 2023'ün ilk 3 ayında Türkiye, en yüksek artışın yaşandığı ülke oldu. 

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Uluslararası emlak şirketi açıkladı: Türkiye tam 7 kat fark attı!

Konut fiyatlarında en büyük artış Türkiye'de kaydedildi. Türkiye en yakın rakibine 7 kat fark atarak listenin başında yer aldı. İşte detaylar…

Türkiye sondan ikinci oldu! Asgari ücrette üzen tablo!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre, 27 Avrupa ülkesi arasında Türkiye, en düşük asgari ücreti veren ikinci ülke oldu.

Türkiye en uygun fiyatlı elektrikli aracın yolunu gözlüyor! Dacia Spring 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı arabalarıyla dikkatleri üzerine çeken Dacia’nın yüzde 100 elektrikli aracı Dacia Spring Avrupa ülkelerinde yollara çıktı. Aracın Türkiye satışı henüz yok ancak yakın zamanda Türkiye piyasasında girmesi bekleniyor.

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Türkiye en çok kripto para kazancı elde edilen 6'ncı ülke oldu! Yatırımlar katlandı! 

Kripto paradan en fazla kar elde edilen 6. ülke 4.5 milyar dolarla Türkiye olurken, tüm ülkelerde elde edilen kar tutarı 162.7 milyar dolar olarak açıklandı.

Türkiye en çok konut ihraç eden ülkeler arasında!

Uluslararası gayrimenkul satışları Türkiye'de her geçen sene artıyor. Özellikle Ocak-Ekim döneminde konut ihraçları bir hayli arttı.

Türkiye, en çok milyoner göçü veren 3. ülke oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Türkiye'nin milyonerlerini ve göç eden milyonerleri kaleme aldı.

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Capital Türkiye en büyük şirketleri 2016 Haberi

Capital Türkiye en büyük şirketleri 2016

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı 'Capital 500' listesi, Capital Dergisi'nin Ağustos sayısında yayınlandı. Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketinin sıralandığı araştırma, dev şirketlerin performansını ortaya koyuyor ve Türkiye ekonomisine ayna tutuyor.


 Capital, tam 20 yıldır Türkiye’de özel sektörün gerçek gücünü “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasıyla gözler önüne seriyor. Capital’in araştırması sadece sanayi şirketlerini değil Türkiye ekonomisinin büyük bölümünü oluşturan hizmet sektörünü de kapsıyor. Perakende, turizm, telekom, bilişim, enerji gibi son yılların yükselen sektörlerindeki şirketler de Capital500 sıralamasında yer alıyor. Tüm iş dünyasını kapsayan araştırma, ekonomik gelişmelerin Türk iş dünyasına nasıl yansıdığını en ince detaylarıyla saptıyor.


Büyüme yeniden ivme kazandı


2016 yılı şirket performanslarının yer aldığı Capital500 araştırmasının sonuçları oldukça çarpıcı mesajlar içeriyor. Zor bir yol olan...