11 / 05 / 2024

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar nerede

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar nerede

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Aile Bakanlığı'ndan bu ailelere büyük müjde. O aileler hemen baksın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere yönelik çok önemli bir müjde geldi. Bakanlık tarafından çocuklu ailelere yönelik 12 ay boyunca destek ödemesi gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anneler ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik de önemli projeler hazırlıyor. Bakanlık tarafından son olarak gençler hakkında çok önemli bir projenin detayları duyuruldu.

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Google, Aralık ayından itibaren etkin olmayan hesapları silecek

ALPHABET'in Google'ı 16 Mayıs Salı günü, bilgisayar korsanlığı da dahil olmak üzere güvenlik tehditlerini önlemek amacıyla Aralık ayından itibaren iki yıl boyunca kullanılmayan hesapları sileceğini söyledi.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak? Vatandaşlık maaşı başvuruları ne zaman başlayacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşlık maaşına" ilişkin konuşmasının ardından konun detayları sorgulanmaya başladı. İşte merak edilen vatandaşlık maaşına ilişkin tüm detaylar...

Vatandaşlık maaşı hesaplara ne zaman yatacak? Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak?

Seçime bir hafta kala Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan 'vatandaşlık maaşı' için Bakan Derya Yanık açıklamalar yaptı. Peki, Vatandaşlık maaşı hesaplara ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar nerede Haberi

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar nerede



Türkiye’deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, şehrin kültür ve sanat hayatında yeni bir ufuk açacak birçok sanat etkinliğini işbirliği yaptığı Birleşim Mühendislik, Erbay Alüminyum, Eta Melco Dış Ticaret, Mendos İnşaat ve Orge Enerji Elektrik Taahhüt şirketlerinin değerli katkıları ile gerçekleştiriyor.



Quasar İstanbul, metalüks yaklaşımının kültür, sanat ve moda etkinliklerindeki en iyi ifadesi olan Quasar Red Carpet konsepti ile İstanbullu sanatseverlerle buluşacak projelerine, Türkiye’de klasik müziğin gelişmesi ve yaygınlaştırılmasında büyük payı bulunan orkestra şefi Cem Mansur’un kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası konserleri ile Nisan ayında başladı.



Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile İstanbul’un müzik yaşamında birkaç yıldır özlemi duyulan Cem Mansur’un sohbetli ve temalı aylık programları bu ay, 22 Mayıs Perşembe akşamı Quasar İstanbul, La Tente’da gerçekleşen “Çarlık Rusya’sından Selamlaşmalar” adlı...