28 / 04 / 2024

çarmıklı akıllı konut

çarmıklı akıllı konut

Çarmıklı Yapı, İstanbul Ulus'ta Zorlu Center'ın inşa edileceği arazinin tam karşısına 320 dairelik akıllı konut projesi yapacak. Projenin maliyeti 80 milyon doları aşacak

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Elinizde Çin menşeili bir akıllı telefon varsa hemen bunu yapın! O listede olabilirsiniz

Güvenlik araştırmacıları birkaç farklı Android akıllı telefonu incelediler ve casus yazılım yüklü olduklarını iddia ettiler.

BİM’de akıllı saat 149 lira, ışıklı kettle 249 lira! 2 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’de bu hafta akıllı saat 149 lira, ışıklı kettle 249 lira, 12 parça porselen yemek takımı 349 lira, 3 katlı ayakkabılık 399 liraya satılacak. İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi…

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6 şimdi A101'de! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan A101, suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6'yı satışa çıkardı! Peki, A101'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akıllı bilekliğinizle yüzebilirsiniz! Xiaomi Mi Band 5 A101'de! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101, suya dayanıklı akıllı bileklilerden biri olan Xiaomi Band 5'i satışa sundu! Peki, A101'de Xiaomi Band 5 fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akıllı şehir teknolojileri trendi yükseliyor!

Akıllı şehir teknolojileri yükseliş gösteren trendlerden. 2019'da 83,1 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip akıllı şehirler ekosistemi, 2026'ya kadar 297 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak.

Murat Kurum: İlk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz!

Esenler’de rezerv yapı alanında 60 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Burada dünyanın sıfırdan kurulan ilk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

TOKİ depreme dayanıklı 641 bin konut inşa etti!

AK Parti Sözcüsü Çelik, TOKİ'nin tamamı depreme dayanıklı 641 bin konut inşa ettiğini ve yaklaşık 96 milyar TL'lik yatırım yaptığını açıkladı...

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

çarmıklı akıllı konut Haberi

çarmıklı akıllı konut


Taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı Yapı, lüks konut işine soyundu. Çarmıklı Yapı, İstanbul Ulus'ta, TRT binasının karşısında yer alan ve Çarmıklı ailesine ait olan 60 dönümlük araziye ultra lüks rezidanslar yapıyor. Temeli yıl sonunda atılacak olan Savoy adlı projenin yatırım bütçesi 80 milyon doları aşacak.


Ailenin 'tektaşı'


Projede toplam 320 daire bulunacak. İstanbul'un en lüks projesi olma iddiasındaki evler için pek çok ünlü ismin şimdiden sıraya girdiği belirtiliyor. Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, İstanbul'da arazi bulmanın zor olduğu bir lokasyonda yapılacak evlerin ultra lüks ama pratik hayata uygun olacağını söyledi.


Ulus'taki arazinin İstanbul'un...