01 / 07 / 2024

çarşambaya doğalgaz bağlandımı

çarşambaya doğalgaz bağlandımı

2011 yılında 'Altın Kaynak' adı altında, büyük bir törenle ilk kaynak atılan doğal gaz hattı çalışmasında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde ilçe genelinde şehir ana şebeke hattı tamamlandı ve abonelik işlemleri başladı...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı? Doğalgaz kaç ay ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ücretsiz doğalgaz müjdesinden sonra vatandaşlar " Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği 2023 detayları! 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz yardımının ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı her ay mı verilecek? Doğalgaz yardımı ne kadar? Doğalgaz desteği başvuru şartları nelerdir?

Doğal gaz desteğinin ne kadar olduğu, kış aylarına girilmesi ve havaların soğumaya başlamasıyla sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu konuya dair detaylar!

çarşambaya doğalgaz bağlandımı Haberi

çarşambaya doğalgaz bağlandımı


Samsun’un Çarşamba ilçesinde ilk 60 aboneye bugün doğalgaz verildi. 


Eski İmar ve İskan Bakanı Mustafa Demir tarafından, 2011 yılında 'Altın Kaynak' adı altında, büyük bir törenle ilk kaynak atılan doğal gaz hattı çalışmasında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde ilçe genelinde şehir ana şebeke hattı tamamlandı ve abonelik işlemleri başladı.


Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Yapım-İşletme Müh. Özgür Cihan Gül, yaptığı açıklamada, “Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş olarak bugün itibariyle iki etaptan oluşan Çarşamba şehrine doğalgaz verme çalışmalarının ilk etap programı dâhilinde Üç Köprü Mahallesi'nde bulunan basınç düşürme istasyonumuzdan, Gazi Mahallesi Limon Sokak'ta bulunan vana gurubumuza kadar olan çelik hattımızın doğal gaz verme işlemini tamamlamış bulunmaktayız. 23.01.2014 itibariyle de şehir içinde bulunan yapımı tamamlanmış hatlarımızı ve servis hattı konulmuş...