27 / 04 / 2024

Çatma Yapı

Çatma Yapı

Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, İlyas Çatma Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 900 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgiçler Yapı, 2023 yılını 3 milyar 100 milyon TL’lik yeni projesi AKTİM Çarşı - Ofis projesinin temel atma hazırlıklarıyla tamamladı.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atıldı!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni konutların temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atılıyor!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni binaların temel atma töreni bugün yapılacak.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Yapı Merkezi, Tanzanya’da dev projenin temelini attı!

Tanzanya'nın başkenti Dodoma’da Morogoro-Makutupora demir yolu hattı için temel atma töreni gerçekleştirildi. Yapı Merkezi, Tanzanya’da dev projenin temelini attı.

Çatma Yapı Haberi

Çatma Yapı

Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, İlyas Çatma Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 900 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)


Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi adres: Kartal, Çarşı Mahallesi, Mülayim Sokak,...