13 / 05 / 2024

Çayırova projesi uzatıldı

Çayırova projesi uzatıldı

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Emek ve İnönü Mahalleleri'ndeki kentsel dönüşüm tartışmalara neden oldu. Meclis üyeleri, projenin uzaması nedeniyle halkın mağdur olduğunu savundu, çözüm istedi.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Aile Destek ödemeleri uzatıldı mı? Aile Destek Paketi devam edecek mi? Temmuz 2023 Aile Destek ödemeleri!

Her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan Aile Destek Paketi uzatıldı mı, devam edecek mi? Aile Destek ödemeleri Temmuz ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Devlete olan borçların ilk taksit ödeme süresi uzatıldı!

Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süreci bir ay daha uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de açıklanarak yürürlüğe girdi. 

Son dakika! Borç yapılandırmasında süre uzatıldı! İşte son başvuru tarihi

Kamu borç yapılandırmasında son dakika! Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatıldı. Peki, son tarih ne zaman? Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detaylar

Tahıl Koridoru Anlaşması 2 ay uzatıldı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalarda fiyatlar arttı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı bir açıklama ile tahıl koridoru anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını belirtti. Peki borsalarda buğday, arpa, mısır fiyatları arttı mı? İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Tuzla ve Çayırova'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! Garanti, Yapı Kredi, İŞ, Akbank...

Bankaların müşteri kapmak için başlattığı promosyon kampanyaları bu ayda devam ediyor. Bazı bankalar promosyon kampanyalarını eylül ayında bitirirken bazı özel bankalar da ekim ayının sonuna kadar sürdürme kararı aldı. Peki, hangi bankaların emekli promosyon süreleri uzatıldı? İşte detaylar...

Emekli promosyon yarışı kızıştı, süre uzatıldı! Akbank,  İŞ, Garanti, Denizbank peş peşe duyurdu! 

Ekim ayı ile birlikte özel bankalar promosyon tarihinde yeni düzenlemelere gitti. Ağustos ve Eylül döneminde başlayan emekli promosyon kampanyaları bazı bankalarda Ekim dönemine kadar uzatıldı. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon kampanyası devam eden bankalar hangisi?

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor! O süre 4 ay uzatıldı! Herkes bekliyordu, hemen bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsalda destek sağlanan tarıma dayalı yatırımların bitirilebilmesi için verilen süre 4 ay uzatıldı. İşte ayrıntılar..

Çayırova projesi uzatıldı Haberi

Çayırova projesi uzatıldı

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nin ocak ayı meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Meclis salonundaki toplantıya ilgi yüksek oldu. Meclis toplantısına Yusuf Turan başkanlık etti. Açılış ve yoklama ile başlayan mecliste ilk olarak gündem dışı konuşmalar yapıldı. Meclise başkanlık eden Yusuf Turan 2016 yılının sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi. Gündem dışı söz alan CHP'li meclis üyesi A. Kadir Honca, "2015 yılının insanların ölümle baş başa kaldığı bir yıl oldu. Yeni yılda insanların ölmediği ve barış içerisinde bir yıl olmasını diliyorum. Doğu ve güneydoğuda insanlar göç ediyor. Vatandaşlar sokaklarda yaşıyor. Sarıkamış şehitlerini rahmetle anıyoruz. Her ay gündeme gelen ve çözüm bulunamayan Emek ve İnönü Mahalleleri'ndeki kentsel dönüşüm sorunu var. Bu konudan bizler de mahalleliler de bıktı" ifadelerini kullandı. 


MAĞDURİYET SON BULMALI 

Saadet Partili meclis...