29 / 04 / 2024

Cebeci İnşaat Oktay Cebeci

Cebeci İnşaat Oktay Cebeci

Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Cebeci kimdir? Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat'ı ne zaman kurdu? Oktay Cebeci ile Cebeci İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret kuruldu!

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güler tarafından kuruldu.

Oktay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekşi tarafından kuruldu.

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cebeci İnşaat yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Cebeci İnşaat, İzmir'in Ulukent ilçesindeki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, 2019’da yepyeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor.

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Oktay Mengütaş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okray Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cebeci Aura İzmir fiyatları 295 bin TL'den başlıyor!

Cebeci Aura projesi İzmir Ulukent'te Cebeci İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Oktay Güngörmüş ve Hüsnü Metin Demirci ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Cebeci İnşaat Oktay Cebeci Haberi

Cebeci İnşaat Oktay Cebeci

Oktay Cebeci kimdir?

Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Kayseri'de 10 yıl konut üretip sattıktan sonra rotasını Alanya'ya çeviren Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat'ı 1982 yılında Alanya'da kurdu. 


Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Cebeci'nin mühendis olan büyük oğlu Ahmet Cebeci ile mimar ve strateji uzmanı küçük oğlu Ayhan Cebeci, halen yardımcıları olarak görev yapıyor.


Ticari ve turistik proje inşaatlarında uzmanlaşan Cebeci İnşaat, daha çok Alanya'da inşa ettiği villa, apartman ve otellerle biliniyor. Alanya'nın farklı yerlerinde bin 500 konut ve 2 otel inşa eden Cebeci İnşaat'ın başlıca projeleri Villas, Cebeci Kestel, Cebeci Residence, Atlantis Residence, Blue Bay Residence ve Alanya Country Club olarak sıralanıyor. 


Şirket, geçen ocak ayında 607 konutluk Azura Park projesini de satışa çıkardı. 26 dönüm arazi üzerine 60 milyon TL'lik...