02 / 05 / 2024

ÇEDBİK Duygu Erten kimdir

ÇEDBİK Duygu Erten kimdir

ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Duygu Erten, Turkeco İnşaat ve Enerji Ltd. CEO'sudur. DGNB, LEED ve BREEAM ve yerleşme sertifikasyonlarının yanısıra LEED Faculty lisansına sahip tek profesyoneldir. Peki Duygu Erten kimdir? İşte biyografisi...

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Dirençli binalar artık tercih değil zorunluluk! Marmara depreminde sanayinin çarkları durabilir! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde önemli açıklamalar yapan uzmanlar, dirençli binaların artık tercih değil zorunluluk olduğunu söyledi.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Yaşar tarafından kuruldu.

Edb Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Edb Yapı Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Deniz Bıcakçı tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Pendik'te Aydın Duygu tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

ÇEDBİK’ten yatırımcılara yeşil bina çağrısı!

Türkiye’nin yeşil binalar konusundaki çatı kuruluşu ÇEDBİK; yatırımcılara yeşil bina çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Monades Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monades Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Bal ve Gökşenay Özdemir ortaklığında kuruldu.

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Topçu Erimiş tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Duygu Erten kimdir Haberi

ÇEDBİK Duygu Erten kimdir

Duygu Erten kimdir?


Dr. Duygu Erten, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı ve eş-kurucusudur. 2007-2013 yılları arasında derneğin Dış İlişkilerinden sorumlu YK üyesi olarak görev yapmıştır. 


2012 yılında global sürdürülebilirlik hareketine yaptığı katkılar ve ÇEDBİK’in kurulmasında yaptığı çalışmalardan dolayı “Dünya Yeşil Binalar Konseyi Başkanlık Ödülü” almıştır. Derneğin çalışmaları içinde bugün okula başlayan her neslin yeşil bir okuldan mezun olmasını hedefleyen “Yeşil Okullar” projesi Erten’in, ÇEDBİK adına Cape Town’da imzaladığı ve tutkuyla sarıldığı bir projedir. 


Gelişmekte olan ülkelerin sertifika sistemleri için çalışan “Uluslararası Sosyo-Ekonomik Kategori Komitesi (IAP), Kurulu , Avrupa Komisyonu 7. Çerçeve Programı Araştırma ve Teknik Geliştirme Komitesi üyesi, “Clinton İklim Girişimi” Projesinin İstanbul direktörlüğü, Bayındırlık Bakanlığı “Enerji ve Sürdürülebilirlik Şurası” üyelikleri yapmış ve kamu stratejilerinin yeşil binaları kapsamalarına destek vermiştir. 


Boğaziçi Üniversitesi...