19 / 05 / 2024

çelebi holding sahibi kim

çelebi holding sahibi kim

Çelebi Havacılık Holding, bağlı ortaklığı Çelebi Hava Servisi'nin Borsa İstanbul'da işlem gören paylarını 31 Aralık 2014'e kadar piyasa koşullarına bağlı olarak, uygun görülecek dönemlerde satın alma kararı aldı...

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Ahmet Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ahmet Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 610 bin 253,814 TL nominal değerli pay, satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Papermoon şube açmaya hazırlanıyor!

Akfen Holding sahibi Hamdi Akın, sosyetenin buluşma adresi olan Papermoon için yeni şube açmaya hazırlanıyor.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Patronlar jetleri gözden çıkardı! Fiyatları dudak uçuklatıyor!

Türkiye’de holding sahibi patronlar özel jetlerini satılığa çıkardı. Alıcısını bekleyen jetler arasında fiyatı 15 milyon dolar olan da var 65 milyon doların üzerinde olan da..

çelebi holding sahibi kim Haberi

çelebi holding sahibi kim


Çelebi Havacılık Holding, bağlı ortaklığı Çelebi Hava Servisi'nin Borsa İstanbul'da işlem gören paylarını 31 Aralık 2014'e kadar piyasa koşullarına bağlı olarak, uygun görülecek dönemlerde satın alma kararı aldı.


Şirketten dün akşam KAP'a yapılan açıklamaya göre, holding satın alacağı payları  uluslararası kurumsal yatırımcılardan gelebilecek satın alma talepleri dışında geri satmayarak en az 2 yıl boyunca aktiflerinde tutacak.


KAP'ta yer alan bilgiye göre, 24.3 milyon lira sermayeli Çelebi Hava Servisi'nde Çelebi Havacılık Holding'in yüzde 77.36 hissesi bulunurken; yüzde 22.64 pay ise diğer hissedarlara ait. Çelebi Hava Servisi hisseleri dün 14.15 liradan kapanmıştı.


Hisseleri kanatlandı


Çelebi Hava Servisi hisseleri ana ortak olan Çelebi Havacılık Holding'in borsada işlem gören payları piyasa koşullarına bağlı olarak satın alacağını açıklamasının ardından yüzde 8'in üzerinde primli işlem görüyor.


Dün 14.15 liradan kapanan...