20 / 07 / 2024

çelik minare yapan firma hangisi

çelik minare yapan firma hangisi

Çelikerler Ltd. Şti. Bartın'da 1844 yılında başlayan çalışmalarında; 65 yıl tamir ve bakım garantili sattığı çelik minareler, deprem ve diğer doğal afetlere dayanaklı çelik kubbe ve çelik cami inşa etme noktasına geldi...

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

Arçelik 9124 N MG Grion Çamaşır Makinesi ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9124 N MG Grion 1200 Devir, 9 KG Çamaşır Makinesi, markanın en beğenilen ürünlerinden biri. A sınıfı enerji tüketimi yapan model, çamaşırları tertemiz yıkarken bir yandan da elektrikten tasarruf sağlıyor.

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik üretimine 'Güney' damgası!

ABD'nin uyguladığı ek ithalat vergileri nedeni ile 2018'de zor bir dönem geçiren çelik sektörü, pek çok sektörde olduğu gibi iç pazarda yaşanan daralmayı ihracat ile aşmayı planlıyor. Bu noktada dev yatırımlara ev sahipliği yapan Güney illerinin potansiyeli iştah kabartıyor...

Behiç Çelik'ten mülk yatırımı yapan yabancıya vatandaşlık verilmesine eleştiri!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Çelik, Türkiye'de konut satın alınmasıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının verilmesinin mümkün olmasını eleştirdi...

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Kocaeli Orta Mahalle Camii’ne çelik minare inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Balaban Köyü Orta Mahalle Camii’nin eksik olan minaresi yapıldı.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı'dan Aydınlı'ya otel yatırımı!

Banka, askeri bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

çelik minare yapan firma hangisi Haberi

çelik minare yapan firma hangisi

Bartın Kumluca’da 1844 yılında sıcak demircilik ile iş hayatına başlayan Çelikerler, 2003 yılında şirketleşerek Çelikerler Ltd. Şti. ünvanını aldı. Geçmişten gelen tecrübesini günümüz teknolojisiyle buluşturan Çelikerler, çelik konstrüksiyon imalatlarını 25 bin metrekare üretim tesislerinde gerçekleştiriyor.


Bartın'da çelik konstrüksiyon firmasının 65 yıl tamir ve bakım garantili sattığı sattığı çelik minareler, deprem ve diğer doğal afetlere dayanaklı olduklarından tercih ediliyor. Çelikerler Çelik Konstrüksiyon firması, yıllık 750 minare üretimini yeni yatırımlarla arttırmayı planlanıyor.


Çelik Minare neden tercih ediliyor?


Firmanın internet sitesinde şu bilgiler yer alıyor;


- Üstün mukavemet özellikleri sayesinde tasarımda büyük esneklik sağlar.


- Deprem gibi doğal afetlere çok daha fazla dayanıklıdır.


- Osmanlı mimarisini geleceğe taşıyan minareler üretmekte olup, 65 Yıl Garanti vermekle beraber 7/24 Hizmet servisini de sizlere sunmaktadır.


- Arazinize gelmeden önce milimetrik toleranslarla imal...