04 / 05 / 2024

Çelik sektörünün bağımsız ilk merkezi

Çelik sektörünün bağımsız ilk merkezi

Çelik İhracatçıları Birliği, çelik sektörünün uluslararası alanda rekabet gücünü artıracak ve sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak çalışmalarına hız verdi. Birliğin, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle çalışmalarına başladı.

Vatandaşlara 'Yarısı Bizden' çağrısı: 10 bağımsız bölümlü apartman için 14 milyon TL destek! Sakın kaçırmayın!

Konut sektörü temsilcileri İstanbul'da başlayan 'Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasının kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtti. İşte kampanyanın detayları ve uzmanların açıklamaları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Çelik sektörünün ihracat kaybı yüzde 50’yi bulabilir! Sektörden son dakika talebi geldi! 

Çelik sektörünün ihracat kaybında artış yaşanıyor. Yüzde 50 ihracat kaybıyla yılı kapatmaya hazırlanan sektör, enerjide fiyatların rekabet edilebilir seviyelere gelmesi talebinde bulundu. 

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Çelik sektörünün bağımsız ilk merkezi Haberi

Çelik sektörünün bağımsız ilk merkezi

Birliğin, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle çalışmalarına başladığı ve çelik sektörü özelinde hizmet verecek bağımsız ilk merkez olma özelliğini de taşıyan “Çelik Test ve Araştırma Merkezi”nin fiziki kurulumu için imzalar atıldı. İki yıl içerisinde tam kapasiteyle faaliyete başlaması planlanan merkez; kamu, üniversite ve özel sektör işbirliğinin en özgün örneği olarak İstanbul’u bu alanda bilim ve teknoloji üssü haline getirecek.


Çelik sektöründe katma değeri yüksek çelik ürünlerinin üretimi ve geliştirilmesi için Çelik İhracatçıları Birliği tarafından çalışmalarına başlanan ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından kurulum onayı alınan “Çelik Test ve Araştırma Merkezi” güdümlü projesinin fiziki kurulumuna start veren imzalar büyük bir törenle atıldı. İmza törenine İstanbul Valisi ve İstanbul Kalkınma Ajansı Başkanı Vasip Şahin, projenin iş ortakları Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Türkiye...