11 / 05 / 2024

çelik üretiminde teknolojik gelişmeler

çelik üretiminde teknolojik gelişmeler

Çelik İhracatçıları Birliği; sektörün ulusal ve uluslararası standartlar ile çevreye duyarlı üretim anlayışını daha ileri taşımak ve sektör ihracatının önündeki teknik engelleri kaldırmak amacıyla düzenlediği seminerlerine devam ediyor...

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Türkiye'nin ham çelik üretimi 14 ay sonra ilk kez arttı!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’den ham çelik üretimine ilişkin açıklama geldi. Buna göre, Türkiye'nin ham çelik üretiminde 14 ay sonra ilk defa artış olduğu öğrenildi.

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Arçelik toz torbalı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in toz torbalı süpürgeleri üstün teknolojik özellikleri ile evleri tozdan kurtarırken, yormayan, pratik bir temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Peki, Arçelik torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Çelikten üzücü haber! Dev sektörün üretiminde büyük kayıp!

Türkiye’nin en önemli sanayi sektörlerinin başında gelen ham çelik üretiminde, başta yurt dışındaki durgunluk nedeniyle büyük düşüş yaşandığı bildirildi.

Sanayiciler uyardı! Çelik üretimi ve ihracatı geriliyor

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD), elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar nedeniyle uluslararası alanda rekabet güçlerinin gerilediğini açıkladı, Dernekten yapılan açıklamada çelik ihracatında ve üretiminde yaşanan düşüşe işaret edildi. Açıklamada elektrik ve doğal gaz faturalarının çelik sektö

Arçelik Gurme Şef pişirme makinelerinde Anneler Günü indirimi başladı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik, teknolojik ürün satışlarına hız kesmeden devam ederken bu kez de indirimli fiyatı ile Arçelik Gurme Şefi satışa sundu! Peki, Arçelik'de Gurme Şef Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici kaç TL? işte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Türk şirketler Avrupa'da çelik fabrikası topluyor!

Türkiye, küresel ham çelik üretiminde geçen sene yüzde 6 oranında büyüyerek 35.8 milyon tonluk üretim yaptı. Çelik sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaları, yerli yatırımlarını hızlandırırken bir taraftan da yurt dışında yeni yatırımlarını hayata geçiriyor.

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, 1978’de kurulan ve Demir–Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik de katıldı.

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Hasan Çelik imzasıyla kuruldu.

Evde teknolojik tarım yapılabilecek!

Arçelik A.Ş.’nin global markası Grundig; TV, ses sistemleri, akıllı mutfaktan sonra şimdi de evde teknolojik tarım yapılabilecek. Grundig HerbGarden markalı ürünü IFA 2016’da tanıttı.

çelik üretiminde teknolojik gelişmeler Haberi

çelik üretiminde teknolojik gelişmeler

Çelik İhracatçıları Birliği; sektörün ulusal ve uluslararası standartlar ile çevreye duyarlı üretim anlayışını daha ileri taşımak ve sektör ihracatının önündeki teknik engelleri kaldırmak amacıyla düzenlediği seminerlerine devam ediyor. Çelik sektöründe merak edilen tüm teknik konuları uzmanlar ile birlikte sektör temsilcilerine aktaran birlik, bu kez “Çelik Sektöründe Enerji, Çevre ve Bilgi Güvenliği Yönetimi ile İhracata Yönelik Gözetim ve Değerlendirme Uygulamaları”nı ele almaya hazırlanıyor.

Çelik İhracatçıları Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Matil Malzeme Test ve İnovasyon Laboratuvarları A.Ş. tarafından düzenlenen “Çelik Teknoloji Seminerleri”nin dördüncüsü 03 Haziran 2014 Salı günü Dış Ticaret Kompleksi'nde gerçekleşecek. “Çelik Sektöründe Enerji, Çevre ve Bilgi Güvenliği Yönetimi ile İhracata Yönelik Gözetim ve Değerlendirme Uygulamaları” konulu seminer, Türkiye Çelik Üreticileri Derneği desteği ve  Bureau Veritas Türkiye ana sponsorluğu ile organize...