06 / 05 / 2024

çelikle bağlantılı sektörler

çelikle bağlantılı sektörler

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, Türk çeliği gibi ürünlerin ABD iç piyasasına girmesinin engellenmesinin, içeride fiyatları yükselterek çelikle bağlantılı sektörlerin maliyetlerini artıracağını vurguladı.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hoover 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 19 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyipte bütçesi yeterli olmayanlar, Hoover Hoce 4T618EX 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor?  Peki Hoover buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor?

Hoover 10 kg Wi-Fi bağlantılı kurutma makinesinde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! Hoover 9 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth  Bağlantılı Kurutma Makinesi Hepsi burada sitesinde 9 taksit imkanıyla satışta.

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

Hoover NFC bağlantılı kurutma makinelerinde indirim! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın NFC bağlantılı kurutma makineleri şimdi indirimli fiyatıyla satışta. Peki, Hoover kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim! İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim fırsatı başladı. Peki, Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makineleri ne kadar? İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

İnşaat sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) her ay yayımladığı Hazır Beton Endeksi ile Türkiye’de inşaat sektörü ve bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durumu ve beklenen gelişmeleri açıklıyor. 

İnşaat sektöründe güven endeksi yükseliş trendini koruyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya çıkaran “Hazır Beton Endeksi” 2021 Şubat Ayı Raporu'nu yayınladı. 

İnşaat sektöründe güven endeksi yükseldi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya çıkaran “Hazır Beton Endeksi” 2021 Ocak Ayı Raporu’nu yayınladı.

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

çelikle bağlantılı sektörler Haberi

çelikle bağlantılı sektörler

ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, Türk çelik firmalarının devlet desteği aldığı iddiasına ilişkin, "ABD'li yerli üreticilerin asıl gayesi dampingli malların girişini değil, bunu bahane göstererek tüm ithalatı engellemektir." açıklamasını yaptı.


Birlikten yapılan açıklamada, ABD Ticaret Temsilciliği Ofisi tarafından düzenlenen "Küresel çelik pazarı ve ABD piyasasına etkisi" toplantısında, ABD'li çelik sektörü temsilcilerinin Türkiye ve Çin'in dahil olduğu birçok ülke hakkında suçlamalarda bulunduğu belirtildi.


Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, Çin mallarının, ara mal olarak kullanılarak Türkiye üzerinden ABD'ye girdiğini belirten suçlamaları kabul etmediklerini vurguladı.


Türkiye'nin, ABD'den aldığı hurdanın bir kısmını nihai ürüne dönüştürerek ABD'ye ihraç ettiğini aktaran Ekinci, kalan kısmın ise iç piyasada ve diğer dış pazarlarda kullanıldığını kaydetti.


Ekinci, teşvikli ve dampingli Çin mallarından, yalnız ABD'nin...