10 / 05 / 2024

cem boyner konuşma asya perakendeciler kongresi

cem boyner konuşma asya perakendeciler kongresi

Asya Pasifik Perakende Konferansı'nda konuşan Cem Boyner: Ortalama müşteri kavramının olmadığını belirterek, "Müşteriyi anlamak ve seçimlerine saygı duymak durumundayız. 2014'de 2 milyon yeni müşteri hedefleyen Boyner, böylece 15 milyona yaklaşacak..

Mevduat faizleri daha da mı artacak? İşte kulislerdeki o konuşma! 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından mevduat faizleri ile ilgili kulislerde konuşulan bir bilgiyi verdi. Peki mevduat faizleri ne olacak? İşte Babuşcu'nun o açıklaması ve verilen yanıtlar...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Altında nokta atışı yorumlar yapmıştı! Olay yaratan bir konuşma yaptı! Yeni rekor o tarihte gelecek!

10 kentte büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremleri vurgulayan İslam Memiş "Son kez uyarıyorum. Yeni zirvelere hazır olun, yükselişler geliyor" dedi ve tarih verdi. İşte tüm merak edilenler...

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar CardFinans kredi kartınızla Boyner, YKM mağazalarında ya da  boyner.com.tr'de QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek. 

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Boyner, Kuzu Effect AVM'de mağaza açtı!

Boyner, Ankara'nın yaşam merkezi olan Kuzu Effect AVM'de 10. Boyner Sports mağazasını açtı.

Kentsel dönüşümde vatandaş mağdur edilmeyecek!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal Gaziosmanpaşa ziyaretinde kentsel dönüşüm hakkında konuşma yaptı. Uysal, "Kentsel  dönüşüm aslında, bir kentle birlikte, ekonomisinin, ticaretinin ve sanayisinin yeniden planlanmasıdır" dedi..

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Ümit Boyner ile Cem Boyner, Bodrum Çökertme'den arsa mı aldı?

Ümit ve Cem Boyner’den uyanık hamle... Ünlü iş kadını, geçtiğimiz aylarda Bodrum Çökertme’deki hazine arazilerini maddi durumu olmayan köylülerden topladı. Çiftin, arsa ve vergi dahil sadece 500 bin liraya koy sahibi olduğu iddia edildi.

cem boyner konuşma asya perakendeciler kongresi Haberi

cem boyner konuşma asya perakendeciler kongresi

Boyner Grup CEO'su Cem Boyner, Asya Pasifik Perakende Konferansında yaptığı konuşmada, "Müşteriye özel olduğunu hissettirir, onun isteklerini bir adım önceden anlarsanız, size müteşekkir kalır. Şeytan detayda gizlidir, 'ortalama'yı unutun" dedi. 

Ortalama müşteri diye bir şey olmadığını söyleyen Boyner, "Nasıl tek testis ve tek göğüslü müşteri yoksa ortalama müşteri de yok. Her bir müşteriyi anlama ve seçimlerine saygı duymak durumundayız" diye konuştu. 


'Her şey özelleşecek' 


Her müşterinin daha iyi anlaşılmasını sağlayacak bir ipucu bıraktığını anlatan Boyner, "Ben 465 mağaza, 800 marka yönetmiyorum. 12 milyon müşterinin isteğini yönetiyorum. Herşey kişiye özelleşecek" dedi. 


2014 yılında 2 milyon yeni müşteri hedeflediklerini anlatan Boyner, işlerinin ne perakende ne hizmet, sadece 'müşteri' olduğunu belirtti. Boyner şöyle devam etti: "Çizgi dışı düşünmek zorundayız. Örneğin ABD'de Mc Donalds ilk çıkışını 'temiz...