06 / 07 / 2024

Cem Polatoğlu yazıları

Cem Polatoğlu yazıları

Ne Eyfel Kulesi, ne Empire States binası, ne de London Eye. Dünyanın en güzel seyir terası "İstanbul Boğaziçi Köprüsü" İstanbul'u ziyaret eden Turist sayısı 10 milyona ulaştı. Şimdi amaç; Turist başına elde edilen gelirimizi arttırmak...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

SSK Bağkur'lu maaşlarına okkalı maaş zammı! Temmuz ayında maaşlar ne kadar olacak?

Emekli vatandaşlar temmuz ayında yapılacak zam oranını merak ediyor. Peki, 2023 Temmuz ara zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

BAĞ-KUR'lu pirim affından faydalanacak mı? 2023 yılında BAĞ-KUR tescil affı olacak mı?

Bağ-Kur'lu vatandaşlar tescil affından yararlanıp yararlanamayacaklarını sorguluyor. Peki, bağkur tescil affı olacak mı? İşte detaylar...

BAĞ-KUR primine ait borçlar yapılandırılacak mı?  Tescil affında son karar ne oldu?

Seçimler öncesi yapılan pek çok çalışma ve çıkarılan pek çok torba yasa özellikle emeklilik bekleyen ya da borçları olan kişiler için umut oluyor. Bu kapsamda BAĞ-KUR’lu vatandaşların da meclisten beklediği düzenlemeler bulunuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

İMKON'DAN yapıların depremden az zarar görmesi için 10 öneri! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yapıların depremden en az zarar görmesi amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin 10 öneri paylaştı.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Aylin Harbutoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Cem Polatoğlu yazıları Haberi

Cem Polatoğlu yazıları

İşte Turizme asgari 400 milyon Euro katkı; Boğaz Köprüsü Turistik yaya geçişlerine açılsın. 20 Euro bilet parası karşılığı 200 milyon euro kazancın yanı sıra, Hediyelik eşya, Fotoğraf ve Asya'dan Avrupa'ya geçiş Sertifikasını eklenirse senelik 400 milyon Euro ek Turizm gelirimiz olacaktır. 

Bu projemiz, geçtiğimiz sene içerisinde Tur Operatörleri Platformu ve üyesi olduğum Gezginler Kulübü (Başkanı Sn.Prof. Orhan Kural) eşliğinde bir fizibilite raporu ve İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Japonca olmak üzere dört dilden Sertifikaları hazırlandı (bknz resim). 

Ardından dosya halinde Sayın Valimiz Hüseyin Avni Mutlu, Sayın istanbul Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve 16 yıllık Türsab Başkanı Sn.Başaran Ulusoy'a projemizi ilettik. Şahsen görüştüğümüz Sayın Mutlu projeye son derece olumlu baktılar ve destek olacaklarını bildirdiler. Yurtdışında olan Sayın Topbaş'a ise konu yardımcısı aracılığı ile...