30 / 06 / 2024

Cemal Kuşka

Cemal Kuşka

Çamdere İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi 'nde, Cemal Kuşka Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

MediaMark'taa gece kuşu kampanyası başladı! İşte Philips 27 Eylül 2022 fiyat listesi

MediaMarkt gece kuşu kampanyası ile Philips marka LED TV'lerde indirim uyguluyor. Peki İnternete özel fiyatlarla Philips marka LED TV'lerde kaç liraya denk geliyor. İşte Philips televizyonunuzu MediaMarkt'tan aldığınızda cebinizde kalacak para miktarı.

Range Rover fiyatlarında ağustos son dakikası! Resmen belli oldu, sakın kaçırmayın! İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Büyük arabaların hiç kuşkusuz ki en çok sevilen modellerinden biri olan Yeni Range Rover'da ağustos ayı fiyat listesi belli oldu. Peki, Yeni Range Rover fiyatları kaç lira? İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Eskiyen ve yıpranan yapıların envanteri çıkarılmalı, kaçak yapılar yıkılmalı!

Van’da yıkıma ve ölüme yol açan İran’ın Hoy kentindeki 5,9 büyüklüğündeki deprem, ülkedeki dayanıksız binaları tekrar gündeme getirdi. İMO Başkanı Cemal Gökçe, kaçak yapıların yıkılması gerektiğini belirtti...

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Evlerde bahar havası: Küçük detaylar büyük sonuçlar!

Şimdi baharı evlere davet etme zamanı. Bunun için evi baştan dekore etmeye de gerek yok üstelik. Küçük dokunuşlarla, evlerimizde ışığa, doğaya daha çok yer açan, enerjisi yüksek bambaşka bir atmosfer yaratabiliriz.

Cemal Kuşka Haberi

Cemal Kuşka

Çamdere İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Cemal Kuşka Müdürlüğü'nde kuruldu.


Çamdere İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Hertürlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...