10 / 05 / 2024

Çengelköy arsa satışı

Çengelköy arsa satışı

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, Üsküdar İlçesi'nde Çengelköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yüzde 20 indirimli 389 adet arsa satışı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da başlıyor...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy arsa satışı Haberi

Çengelköy arsa satışı

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, Üsküdar İlçesi'nde Çengelköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

T.C. İSTANBUL ANADOLU 25. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Üsküdar İlçe, 1039 Ada, 3 Parsel, ÇENGELKÖY Mahalle/Köy, Yol Mevkii, Satışa konu taşınmaz İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy mah, 1039 Ada, 3 Parsel, 5.200.00 metrekare alanlı arsa nitelikli taşınmazın borçluya ait 1/3 hissesidir.

Dosyasındaki kadastro müdürlüğünün 10.10.2019 tarihli 1/20040 ölçekli plan örneğine göre; Çengelköy mahallesi,1039 ada, 3 parsel sayılı yer takribi kuzey-güney yönünde uzanan amorf dikdörtgen geomctrik formun da görülmekte olup, batısın da komşu parselle sınır, diğer yönlerde yola mahreçli, bir arsa olarak görülmektedir.