11 / 05 / 2024

Cengiz İnşaat Hırvatistan

Cengiz İnşaat Hırvatistan

Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek... 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Parsad İnşaat Hırdavat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsad İnşaat Hırdavat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Par tarafından kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Begik tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekince İnşaat Hırdavat Mobilya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ekinci tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum'da hayata geçireceği 100 villanın ve 184 odalı bir otelin yer alacağı proje için ruhsat verildi. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Hırvatistan Haberi

Cengiz İnşaat Hırvatistan

Dünya gazetesi köşe yazarlarından Kerim Ülker bugün köşesinde "Cengiz, Hırvatistan’da 2.7 milyar liralık demiryolu yapacak!" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Körfez ülkeleri ile yaşanan siyasi sıkıntı, Kuzey Afrika’da devam eden iç karışıklıklar Türk müteahhitlerini yeni arayışlara yönlendiriyor. Rusya’da devam eden ekonomik durgunlukla birlikte Orta Asya’daki varlığını artıran Türk müteahhitleri, iç pazarın da daralmasıyla birlikte gözünü Avrupa ülkelerine çevirdi. Avrupa’nın orta ve doğu kesiminde ihale peşinde koşan Türk müteahhitleri arasında ise en dikkat çekeni Cengiz Holding. Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek. Bulgaristan’daki Elin Pelin-Kostenets Demiryolu Hattı işini de 2025’de tamamlayacak.

BULGARİSTAN PROJESİNE DE BAŞLADI

Cengiz, Bulgaristan ile başladığı Avrupa’da demiryolu...