05 / 05 / 2024

Cenk Eren Kıbrısa mı taşınacak

Cenk Eren Kıbrısa mı taşınacak

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Kıbrıslı Baştaşlar İnşaat'tan Sağlık Bakanlığı'na hibe desteği!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Baştaşlar İnşaat, Esentepe Sağlık Ocağı'nda kullanılmak üzere ambulans hibe etti. Sağlık Bakanlığı'nda ambulansın devri için protokol imzaladı.

Kıbrıs Girne'deki eski apartman tehlike saçıyor!

Kıbrıs Girne'deki eski apartmanın duvarlarından sökülen beton parçaları Yiğiter Market önünde park halinde bulunan araça düştü. Beton parçalarının düştüğü sırada can kaybı ve yaralanma olmayışı ise büyük şans olarak yorumlandı.

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Kıbrıslı Yüksek Mimar Aydın Tayyar vefat etti!

Kıbrıslı Yüksek Mimar Aydın Tayyar vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz.

Kıbrıslı müteahhitlere müjde!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, müteahhitlerin alacaklarının kısa süre içerisinde ödeneceğini açıkladı. Denktaş yazılı açıklamasında, "Çok kısa bir süre içerisinde müteahhitlerin gecikmiş alacakları ödenecektir" dedi.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Kıbrıs'ta emlak sektörü hareketlenecek!

Ekonomist Ünal Akiller, müzakere süreciyle birlikte Kıbrıs'taki emlak sektöründe ciddi anlamda bir hareketlenme olacağını anlattı. Akifler, ülkedeki taşınmaz malların kısa sürede değerinin artacağını söyledi.

Gebze-İzmir Otoyolu için 5 milyar dolarlık kredi sağlandı!

8 Türk bankasının yurt dışı şubeleri ile Deutsche Bank AG Londra'dan oluşan 9 banka, Gebze-İzmir otoyol projesi için yaklaşık 5 milyar dolarlık kredi sağladı.

Tekzen Kıbrıs'ta mağaza açtı!

Bu yıl 20'nci yaşını kutlayan Tekzen, dördüncü yurt dışı mağazasını 1 milyon liralık yatırımla Kıbrıs'a açtı.Yurt içinde 52 ilde 103 mağazası bulunan Tekzen'in, yurt dışında Romanya'nın başkenti Bükreş'te 2, Kuzey Irak Erbil'de ise 1 mağazası bulunuyor.

Cenk Eren Kıbrısa mı taşınacak Haberi

Cenk Eren Kıbrısa mı taşınacak

MERİT Crystal Cove Hotel'de konser serilerine devam eden Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs'a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Yaklaşık iki yıldır her çarşamba akşamı aynı yerde sahne alan Eren, “Ben bu oteli ve Kuzey Kıbrıs'ı çok seviyorum. Hatta buraya yerleşmeyi bile düşünüyorum. Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler”...