02 / 05 / 2024

Çerkezköy belediye çalışmaları

Çerkezköy belediye çalışmaları

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çerkezköy belediye çalışmaları Haberi

Çerkezköy belediye çalışmaları

30 Mart 2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 2015 yılında hayata geçirilecek olan projelerin tanıtımını yaptı.


2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli açıklamalarda bulunurken, 2015 yılında Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’e Kapalı Pazar Yeri yapılacağını, Kültür Merkezi inşaatına başlanacağını yol yapım ve asfalt çalışmalarına ağırlık verileceğini, kültür ve sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.


AKSAKLIKLARIN OLMASI NORMAL

2015 yılında hayata geçirilecek olan 41 adet proje ile ilgili de bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1 yıllık sürecin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasındaki yetki ve sorumluluk alanlarının paylaşım yılı olduğunu belirtti. Bu süreçte...