21 / 05 / 2024

Çerkezköy Belediyesi imar değişikliği

Çerkezköy Belediyesi imar değişikliği

Çerkezköy Belediyesi Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığımda saat 15.00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Meclisi imar değişikliğini kabul etti.

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Arnavutköy'de imar barışına yoğun ilgi!

İmar Barışı ile 13 milyon konutun imar ve iskan sıkıntısı sona eriyor. Düzenlemeye kısa sürede büyük ilgi gösteren Arnavutköylüler, başvurularını Arnavutköy Belediyesi’nde yapıyor.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

Çerkezköy Belediyesi imar değişikliği Haberi

Çerkezköy Belediyesi imar değişikliği

Çerkezköy Belediyesi Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığımda saat 15.00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılırken, Meclis toplantısında bir önceki toplantıda Komisyonlara gönderilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı AKP'li Meclis Üyeleri ise çekimser oy kullandı. 


VELİKÖY PLAN NOTLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Ardından Veliköy Revizyon Uygulama İmar Planı ile Çerkezköy bütününe ait plan notlarının bütünlük arz etmediği tespit edildiğinden imar planlarının uygulama sürecinde sürekliliğin sağlanabilmesi amacıyla plan hükmü eklenmesi ihtiyacı hasıl olduğundan Veliköy 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notlarında değişiklik yapılmasına ait Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 25.05.2015 gün ve 74794850/161 sayılı müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. 



6 ADET BELEDİYE HİSSESİ SATILACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda toplanan Belediye...