22 / 05 / 2024

çeşme gişesi kaldırılacak mı

çeşme gişesi kaldırılacak mı

İzmir-Çeşme otoyolunda yer alan Çeşme gişelerinin kaldırılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığına ve Alaçatı Havaalanı'nda gelinen aşamaya ilişkin soru önergesi hazırlandı..

1941'de 'Ahşap evler kaldırılacak' kararı!

1941 yılında hükümetin aldığı yeni karara görre ahşap evler gerekli görüşldüğü takdirde kaldırılmasına karar verilmiş. 

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Depremin vurduğu Malatya'da ticaretin kalbi yeniden ayağa kaldırılacak!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan bölgeler yeniden ayağa kaldırılacak.

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Aile Destek Programında hesaplara peş peşe 1.250 TL yatırılacak! Tek tek ödenecek Mayıs 2023 paralarını aman kaçırmayın!

Aile Destek Programında hesaplara peş peşe 1.250 TL yatırılacak... Tek tek ödenecek Mayıs 2023 paralarını aman kaçırmayın...

Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV kaldırılacak mı?

Araba almak isteyenler merakla “ÖTV Kaldırılacak mı?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Kur korumalı hesaplarla ilgili flaş gelişme! Üst limit kaldırıldı

Son dakika gelişmesi. Hazine destekli Kur Korumalı Mevduat hesaplarında faiz tavanının tamamen kaldırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. İşte tüm detaylar...

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

çeşme gişesi kaldırılacak mı Haberi

çeşme gişesi kaldırılacak mı


MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir-Çeşme otoyolunda yer alan Çeşme gişelerinin kaldırılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığına ve Alaçatı Havaalanı'nda gelinen aşamaya ilişkin soru önergesi hazırladı.


Tanrıkulu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti. Tanrıkulu önergesinde "İzmir - Çeşme otoyolunda Narlıdere'den Seferihisar'a kadar olan kısımdaki ücretli geçiş daha önce kaldırılmıştır.


İzmir'in turizm merkezlerinden Alaçatı, Çeşme'nin mahallesi olup, vatandaşlarımız yoğun turizm sezonunda 12 kilometrelik Alaçatı-Çeşme arasını 45 dakikayı aşan sürelerde kat etmekte ve 12 kilometre için otoyol ücreti ödemektedirler." diyerek 4 soru sordu.


Tanrıkulu'nun soruları

1. İzmir Çeşme otoyolundaki yer alan Çeşme gişelerinden kaldırılarak, Alaçatı, Çeşme arasının ücretsiz olması için girişiminiz olacak mıdır?


2. İşleri nedeniyle günde birkaç kez bu güzergahı kullanmak zorunda kalan vatandaşlarımızın mağduriyeti ve yoğun turizm sezonunda trafik...