05 / 05 / 2024

Çeşme konut değeri

Çeşme konut değeri

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Çeşme’deki gayrimenkullerin ekonomik performansı arttı!

Son dönemde yoğun yerleşim alan Çeşme’de düzenli yaşayan nüfus artmaya başladı. İlçede bulunan gayrimenkullerin ekonomik performansı da yükseldi.   

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Vatandaşlar, değerli konut vergisini kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini merak ediyor. Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çeşme Parsellerinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çeşme Parsellerine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Swissotel Residences Çeşme'de teslimler 2022'de!

Swissotel Residences Çeşme'de konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 563 bin Euro ile 10 milyon Euro arasında değişiyor.

Çeşme konut değeri Haberi

Çeşme konut değeri

İzmir'i derinden etkileyen ve 116 kişinin ölümüne neden olan 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Çeşme'de faaliyet gösteren Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yeni bir konut alanı üzerinde çalışmalara başladıklarını söyledi. 

İzmir depreminin yıkıcı etkisini ve acısını hep beraber yaşadıklarından bahseden Aktaş, Çeşme'de yaşayan vatandaşların artık güvenli ve yatay mimariden oluşan konut taleplerinde ciddi artış olduğundan bahsetti.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira...