06 / 07 / 2024

Çeşme ve didim projeleri

Çeşme ve didim projeleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki turizm projesi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Tahsislerden 1 milyar dolar civarında bir gelir beklentimiz var" dedi...

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait İzmir Çeşme'deki değerli arazi, mali sıkıntılardan dolayı icradan satılığa çıkarıldı. 

Çeşme ve Güzelbahçe’deki hazine arazilerinin plan itirazlarına ret! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından özelleştirme kapsamına alınan Çeşme ve Güzelbahçe’deki hazine arazilerinin imar planlarına yapılan itirazlar reddedildi. Böylelikle Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan planlar kesinleşmiş oldu.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 3339 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Katma Değer Vergisi Artışıyla Hangi Ürünler Zamlandı? Yeme İçme, Beyaz Eşya ve Bebek Bezi Kaç Oranda Zamlandı?

Resmî Gazete ’de Katma Değer Vergisi oranlarında artış olduğu duyuruldu. Son yapılan zamlar arasında ise yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi oldu. Bu ürünler belirli oranlarda zamlanarak tüketicilere sunuldu. İşte yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi ürünlerindeki zam oranları…

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur tarafından kuruldu.

Çeşme'de yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla satılık 2 arsa! İhalesi 15 Eylül'de...

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan Mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Çeşme ve didim projeleri Haberi

Çeşme ve didim projeleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, son yıllarda Türkiye'nin en popüler turistik şehri olan Kars'a gitti ve giderken bindiği Doğu Ekspresi'nde turizm projeleri hakkında bilgi verdi. Sözcü Gazetesi'nden Deniz Zeyrek'in haberine göre, Ersoy, “Kanal Çeşme” olarak gündeme gelen projeyi ilk kez basından duyduğunu, kendi projeleri olan Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde kanal olmadığını belirtti. Bakan Mehmet Nuri Ersoy şöyle konuştu: 

"Kanal Çeşme adını ben de medyadan duydum. Bizim böyle bir projemiz yok. Biz turizm bölgesi yapacağız. Bu projeyi mayıstan önce açıklamayacaktık. Birileri bir proje ile ortaya çıkınca mecbur kaldık.

Turist kapasitesinin yüzde 40'ı Marmara, yüzde 40'ı Akdeniz, yüzde 10'u Ege ve yüzde 10'u Doğu'da. Doğru bir dağılım değil. Sürdürülebilir turizm politikası için bunun daha optimum bir dağılım olması gerekiyor.

Ege Turizm Merkezleri...