21 / 05 / 2024

Çeşmeli-Taşucu otoban yolu

Çeşmeli-Taşucu otoban yolu

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

90 bin taşerona müjde! Hayaller gerçek oluyor! Kritik tarih belli oldu!

Yeni TBMM’nin ilk gündem maddelerinden biri taşerona düzenleme yasası olacak. Bu süreçte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın konuya ilişkin değerlendirmelerine gözler çevrildi. 90 bin taşerona kadro yolu göründü.

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Taşeron işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Toplam 60 bin çalışanı ilgilendiren taşeron işçiye kadro düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle taşeron işçilerin kadrolu işçi olarak çalışmaları sağlanacak ve bazı sosyal haklarda da iyileştirmeye gidilecek. Bakan Bilgin’den konuyla ilgili bir müjde geldi.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

TÜRKŞEKER'a ait taşınmazlar satışa mı çıkarıldı?

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye (TÜRKŞEKER)  ait olan taşınmazlar için tartışılcak iddia ortaya atıldı. İddialara göre hükümet TÜRKŞEKER'e ait taşınmazlara yönelik satış işlemini onayladı. 

Çeşmeli-Taşucu otoban yolu Haberi

Çeşmeli-Taşucu otoban yolu


MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, "Mersin'e vadedilen, bugün yerinde yeller esen Tarsus devlet hastanesinin, Çukurova havaalanının, Kazanlı turizm bölgesinin, Çeşmeli-Taşucu otoban yolunun, organize sanayi bölgelerinin ve Tarsus'a araç muayene istasyonunun bir an önce yapılmasını bekliyoruz." dedi.


Şimşek, "Mersin'e gelen politikacılara soruyoruz: "Bu projeler ne oldu?" Bize verilen cevap "İstanbul'a köprü yaptık.", "İstanbul'a tüp geçit yaptık." Mersin'e geldiklerinde yıllardır Mersin'e vadedilen bu projelerden en az birkaç tanesinin gerçekleştirilmiş olmasını bekliyoruz. 


22 tane alt geçit lazım olan Mersin'e on beş yılda 1 tane alt geçit yapılmamıştır. Hükûmetten bu konuda gerekli desteğin verilmesini bekliyoruz."...