05 / 05 / 2024

Çetin Dinç

Çetin Dinç

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin Dinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak 'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi' nde kuruldu.

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin Dinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak 'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi' nde kuruldu.

Soner Çetin: Çukurova'da yaptık-bitirdik sürecini başlattık!

Görevdeki 1 yılını halka açık düzenlediği toplantı ile değerlendiren Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, 'cek- cak' dönemini 7 ay içerisinde bitirip, 'yaptık-bitirdik' sürecini başlattıklarını söyledi.

Soner Çetin: Prestijli birçok proje ürettik!

Görevde yaklaştığı 1 yılını özetle anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa süre içinde Türkiye'de ilk sayılabilecek önemli birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Dinç Ser İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Ser İnşaat Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde, Erdinç Ay Müdürler Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Soner Çetin: Belediye Evleri için acele edin!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşüm için aylardır Bakan imzası bekleyen Belediye Evleri sakinleri adına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye "Sayın Bakan lütfen biraz acele edin" diye seslendi.

Prof.Dr. Ömer Dinçer İlkokulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Prof. Dr. Ömer Dinçer İlkokulu’nda 9 Mart 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

Akmerkez GYO - Ömer Dinçkök davasında karar!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hissedarlardan Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebiyle açılan davanın sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan TOKİ Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen tören ile eğitime açıldı. Prof Dr. Ömer Dinçer okula kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Soner Çetin: İmara uygun olmayan binalara inşaat izni vermeyeceğiz!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Halk Gününde yaptığı açıklamada Hormonlu binaları imar izinlerine uygun hale getirmedikleri sürece bu inşaatların yapımına izin vermeyeceğiz ifadelerini kullandı!

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Rüzgar Çetin gayrimenkul danışmanlığı yapıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, emlakçılığa el attı. Daha önce işletmecilik yapan Çetin, ünlü bir şirkette gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladı...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Çetin Dinç Haberi

Çetin Dinç

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin Dinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.


İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...