23 / 07 / 2024

Cevat Kışlalı

Cevat Kışlalı

Yeni Akit gazetesi köşe yazarı Cevat Kışlalı bugün ki köşe yazısında ''Her yere metro Her derde metro'' başlığına yer veriyor. İşte Cevat Kışlalı'nın köşe yazısı;

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Akyaka imar planı davasında Bakanlık'tan savunma istendi!

Muğlalıların, Akyaka Revizyon İmar Planına karşı 15 Ekim’den bu yana sürdürdükleri mücadelede yeni bir gelişme oldu. Doğal güzellikleri ve mimari yapıyı olumsuz etkileyecek Akyaka bölgesindeki planın iptali için çevrecilerin açtığı davayı onaylayan mahkeme, Bakanlık'tan savunma istedi.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Cevat Kışlalı Haberi

Cevat Kışlalı

Her yere metro Her derde metro 

Tramvay, metro, metrobüs ve Marmaray'ın halkımıza sunduğu hizmet göz ardı edilemez.Ulaşımı rahatlatmak için yapılan çalışmalar ne kadar artarsa memnuniyet de o derece artar. Peki trafiğe çözüm sunma adına yapılan icraatlarda aksaklıklar yok mu? 


Söğütlüçeşme'den Avcılar'a kadar kesintisiz 24 saat yolculuk yapabilmek büyük altyapı hamlesi. Günün her saatinde, gece çalışanından sabah vardiyasına gidenine, arkadaşlarıyla geç saatlere dek oturanından alışveriş için Avrupa ve Asya yakasında koşturanlara kadar metrobüs büyük takdir topluyor. En büyük eleştiri ise kalabalık olması. Saatlerce ayakta gidiyor olmak bir eziyet. Vatandaş aktarmalardan rahatsız. Bindiği zaman bir daha inmek istemiyor. Aktarmanın artması kaosun daha da artmasına neden oluyor.Sefer ve araç sayıları artsa da ilginin aynı oranda artması çözümü engelliyor. 


Metroda; 'Her yere metro, her yerde metro'...