05 / 05 / 2024

Cevat Şengül açıklamaları

Cevat Şengül açıklamaları

Geçtiğimiz yıl yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelen sağlık sektörü, 2014’e de büyüme parolasıyla başladı. Hastane zincirleri yeni yatırımlar için düğmeye basarken, birleşme ve satın almalar için de fırsat kolluyor

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Gelibolu Şengül Hamamı restore edilecek!

Gelibolu ilçesinde, 1437'de Çandarlı Halil Paşa'nın İznik'teki imaretine vakıf olarak yaptırılan tarihi Şengül Hamamı, yeniden hayat bulacak.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

Konut hesabı ve devlet katkısı yönetmeliğinin yürürlüğe girmesi ile birlikte konut hesapları başvuruları da başladı. Peki, ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.

İşte İstanbul'da bu yıl açılacak mekanlar!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Çağdaş Ertuna bugünkü yazısında İstanbul'da bu yıl açılacak mekanları listeledi. İşte Çağdaş Ertuna'nın o yazısı...

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır?

Devlet, konut sahibi olmak için bankada hesap açarak para biriktiren kimseler destek sağlıyor. Peki, devlet destekli konut hesabı nasıl açılır?

Cevat Şengül açıklamaları Haberi

Cevat Şengül açıklamaları


Sağlık sektöründe büyüme hız kesmiyor. Büyük zincirler bir yandan yeni hastane yatırımlarına devam ederken diğer yandan yeni satın almalar için fırsat kolluyor. Dünyagöz 80 milyon TL yatırımla 7 hastane açmayı, Avrupagöz de Suudi ortağıyla büyümeyi planlıyor. Medipol ve Memorial ise toplam 170 milyon TL yatırımla İstanbul’a iki hastane kuruyor. Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Genel Sekreteri Cevat Şengül, artık orta ve küçük ölçekli hastanelerin yaşama şansının azaldığını belirterek, konsolidasyonun süreceğini söyledi. OHSAD Başkanı Reşan Bahat da 8 yıldır değişmeyen sigorta ödemelerinin mevcut duruma neden olduğunu kaydetti.


Sağlık sektöründe gelecek dönemde büyük zincirhlerin ayakta kalacağını ifade eden Cevat Şengül, konsolidasyon sürecinin devam edeceğini söyledi. Küçük kurumların artık yaşama şansının kalmadığını ifade eden Şengül şunları söyledi: “Ölçek ekonomisini yakalayabilme adına...