26 / 06 / 2024

Çevreyi rahatsız eden inşaatlara uyarı tebligatı

Çevreyi rahatsız eden inşaatlara uyarı tebligatı

Erzincan Belediyesi, inşaat faaliyetleri sırasında çevrenin rahatsız edilmemesi için inşaat sahiplerine ve yapı denetim kuruluşlarına gerekli önlemlerin alınması konusunda tebligat gönderdi. İnşaat sahiplerinin duyarlı olması isteniyor...

Kiracılar aman dikkat! Komşusunu rahatsız eden kiracı evden çıkarılır mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında süregelen sıkıntılar, anlaşmazlıklar gündemdeki yerini koruyor. Sıkıntı yaratan sorunlardan biri de bazı kiracılar komşuları için hayatı çekilmez hale sokabiliyorlar. 

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.

Geniş hacimli tasarımıyla çok fonksiyonlu buzdolabına mutfaklarınızda yer açın! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabındaki kokulardan rahatsız olanlar için Vestel, kokuların birbirine karışmasını engelleyen, gün ışığı pro teknolojisi ile virüsleri yok eden no frost buzdolabı üstün teknolojik tasarıma sahiptir. Peki geniş hacme ve çok fonksiyona sahip buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Reklam tuzaklarına milyonlarca liralık ceza! Vatandaşlar bir tuzaktan daha kurtuldu!

İnsanları rahatsız eden, istenmeyen çağrılara yönelik yapılan incelemeler sonucu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), çağrıları gerçekleştiren şirketlere rekor düzeyde para cezası uyguladı. İşte detaylar...

SASA’nın şu anki piyasa değeri patronu bile rahatsız etti!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Sasa'ya ilişkin önemli mesajlar verdi. Fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını dile getiren Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" dedi.

Patronlara bile vize yok! Türk pasaportuna engel..

Son zamanlarda Schengen vizesi başvurularından ret yanıtı alan Türk vatandaşları durumdan rahatsız.

6 km’lik okul servisi için 17 bin 700 lira! Okul servislerinde fiyatlar uçuşa geçti!

Öğrenciler ve veliler isyanda! Pendik'te 6 kilometrelik okul yolu için 17 bin 700 lira ücret istendi. Herkes, okul servis fiyatlarından rahatsız. Fahiş artan servis fiyatlarında usulsüzlük olduğu ortaya çıktı. Veliler bu fiyatları ödeyemeyince, öğrenciler yaya kaldı. İşte haberin detayları….

Rusya’yı hiçbir yaptırım yıkamıyor! ABD’nin yeni kararı oyunu tersine çevirebilecek mi?

Rusya’yı hiçbir yaptırım durduramıyor. Rus ödeme yöntemi olan MİR, birçok ülkede kabul görmeye başladı bile. Türkiye 5 bankası ile MİR’i kabul ederken, karşıt sesler yükselmeye başladı. ABD ve AB ülkeleri bu durumdan rahatsız olurken, kısıtlamalar peş peşe geldi. İşte haberin detayları…

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Komşusunu rahatsız edenler dikkat! Hapis cezası alabilirsiniz!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. Peki komşusunu rahatsız edene ceza verilir mi?

Bursalı müteahhitler yüksek faiz, enflasyon ve kurdan rahatsız!

Bursa’da inşaat sektörü temsilcileri döviz kurlarında yaşanan düşüşün demir dışında diğer yapı malzemelerine yansımadığını dile getirerek, müteahhitler için sürdürülen işlerde fiyat farkı ve fesih kararnamesi çıkarılması için talepte bulundu.

Komşuyu rahatsız etmenin cezası var mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. Peki komşuyu rahatsız etmenin cezası var mı?

Çevreyi rahatsız eden inşaatlara uyarı tebligatı Haberi

Çevreyi rahatsız eden inşaatlara uyarı tebligatı

Erzincan Belediyesi, inşaat faaliyetleri sırasında çevrenin rahatsız edilmemesi için inşaat sahiplerine ve yapı denetim kuruluşlarına gerekli önlemlerin alınması konusunda tebligat gönderdi. İnşaatlarda çevre sakinlerini rahatsız eden gürültü, kaldırım ve yol işgalleri konusunda önlem almayan inşaat sahiplerine, işlem uygulanacak. Önlem almamakta ısrarcı olan inşaatlann faaliyetleri, imar kanununun 40. maddesine istinaden durdurulacaktır. 


Kontrolsüz çalışmalar nedeniyle yayılan gürültü kirliliğinden dolayı özellikle çocukların, yaslıların ve hastası bulunan ailelerin rahatsız olduğunu belirten Belediye Başkanı Cemalettin Bassoy, "inşaat sahipleri ve yapı denetim kuruluşları, inşaatların vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atmayacak ve çevreye rahatsız etmeyecek şekilde yapılması konusunda uyarıldı. Erzincan Belediyesi olarak yapı denetim kuruluşlarına gerekli denetimleri gerçekleştirileceğiz. Bu denetimlerden sonra da sıkıntıların devam etmesi durumunda ise cezai işlem uygulayacağız. İnşaat sahipleri güvenlik önlemi almadan, inşaatların önündeki kaldırım...