04 / 05 / 2024

chp adalar belediye başkan adayı Atilla Aytaç

chp adalar belediye başkan adayı Atilla Aytaç

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

Adalar halkı imar planlarının yenilenmesini istiyor!

Adalar halkı, Adalar Belediye Başkanlığı’na sunmuş olduğu önergeyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılmış olan Adalar İlçesi İmar Planlarının yenilenmesi talep etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

CHP’li milletvekillerinden Adalar'daki plan yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

CHP’li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Adalar’daki plan yapma yetkisinin İBB’den alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Duruma tepki gösteren vekiller, bu kararın geri çekilmesini talep etti.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

İzmir Karaburun'da 190 yıllık cami için yıkım kararı!

Diyanet, İzmir’deki camiyi ibadete kapattı. Çevre Bakanlığı yıkım kararı verdi. CHP’li belediye caminin yıkılmaması için harekete geçti. 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

'Bergama Millet Bahçesi’nin imar planı yok' iddiası!

Bergama’nın önceki dönem CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Millet Bahçesi’nin imar planının olmadığını iddia etti.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

chp adalar belediye başkan adayı Atilla Aytaç Haberi

chp adalar belediye başkan adayı Atilla Aytaç

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak 13 saat süren toplantıda, yaklaşık 300 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı Atilla Aytaç oldu. Peki Atilla Aytaç kimdir?


Atilla Aytaç biyografi..

Atilla Aytaç, 1958 yılı Maçka doğumlu. Atilla Aytaç, ilkokulu Mevlanakapı, ortaokul ve liseyi Şehremini Lisesi’nde okudu. 


Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1981 yılında mezun oldu. 


Evli ve iki çocuk babası Atilla Aytaç'ın şu anda askerlik görevini yapan oğlu Atakan İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yapıyor. 


Küçük oğlu Hakan ise Ticaret Üniversitesi, Ticari Bilimler Fakültesi Bölümü’nden mezun olduktan sora Marmara Üniversitesi’nde ekonomi mastırı yaptı. Halen işletmecilik yapıyor. 


Atilla Aytaç 2002 – 2006 yılları arasında...