03 / 05 / 2024

CHP ilçe başkanı Nihat Değer

CHP ilçe başkanı Nihat Değer

Derince Belediye Meclisi'nde CHP grubu, Derince Limanı'na yapılacak olan dolgunun bölgedeki trafik ve ekolojik dengeyi etkileyip etkilemeyeceğini sordu. CHP grubu, gündeme ilave edilmesi maksadıyla limanla ilgili iki yazılı önerge verdi.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

İstanbul'da 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacak!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorununa dikkat çekti ve 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacağının altını çizdi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı da belirledi. GİGDER’in yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Elbistan için yeni karar! İlçe başka yere taşınıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ile ilgili önemli bir karar alındı. İlçedeki yeni yapılaşma ile ilgili kararı, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz duyurdu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

EPDK Başkanı açıkladı! Elektriğe yüzde 30 zam geliyor mu?

Elektriğe yüzde 30 zam yapılacak mı? bir süredir vatandaşların kafasını bu soru yer alıyor. EPDK Başkanı bu konuya açıklık getirdi. İşte detaylar!

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

CHP ilçe başkanı Nihat Değer Haberi

CHP ilçe başkanı Nihat Değer

Derince Belediye Meclisi mart ayı toplantısı, önceki gün belediye meclis salonunda yapıldı. İki gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı kısa sürede sona erdi. CHP grubu, gündeme ilave edilmesi maksadıyla limanla ilgili iki yazılı önerge verdi. CHP'liler, Derince Limanı özelleştirilmesi ve sonrasındaki 1000 metreden fazla Doğu-Batı istikametinde ve Güneye doğru 1 80 metrelik bir alanın takriben 450000 metreküplük bir dolgu yapılması, bu işlem için ÇED Raporu gerekip gerekmediğini sordu. 


İŞLEM YAPILMADI

Ayrıca, CHP ilçe başkanı Nihat Değer, limana yapılacak dolgu sonrasında bölgede TIR trafiğinin dışında ekolojik dengenin bozulup bozulmayacağıyla ilgili de soru önergesi CHP'liler tarafından sunuldu. Toplantıda, Körfez'e yapılması planlanan çöp fabrikasıyla ilgili görüşler de paylaşıldı. CHP'li meclis üyeleri, parti olarak kamu yararına olan her yatırım arkasında olduklarını söyledi. Yelkent Zirve Evleri önündeki...