01 / 05 / 2024

Cıbıltepede yoğunluk

Cıbıltepede yoğunluk

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kayak severler, snowboard ve kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

TMO'dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, buğday alımında büyük bir yoğunluk yaşandığına dikkat çekerek, çiftçilere uyarılarda bulundu. İşte Güldal'ın o açıklamaları...

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Migros indirimde son noktayı koydu! İPhone'ları bu fiyata başka yerde bulamazsınız

Teknoloji devi Apple'ın dünyaca ünlü telefonu İPhone'lar şaşırtan fiyatlarla Migrosta satışa sunuldu. İPhone fiyatlarında büyük ucuzluğa giden Migros  bu ücretlendirme ile yoğunluk yaşayacağa benziyor.

BİM’de Deskjet IA Ultra yazıcı 9 taksit fırsatıyla satışta! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi.

BİM'de Deskjet IA Ultra yazıcı uygun fiyatıyla satışta. Peki, Deskjet IA Ultra 4828 Yazıcı BİM’de ne kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi 

Bu yazı tatil planlarını ertelemek zorunda kalanlara müjde

Bütün bir yılın yorgunluğunu yaz aylarında yapılacak tatil ile geride bırakmanın hayalini kuruyoruz.Ancak son zamanlarda gelen üst üste zamlar ve pandeminin tamamıyla sona ermesi ile otellerdeki yoğunluk sebebiyle karşımıza ya uçuk fiyatlar çıkıyor ya da konaklayacak otel bulamıyoruz.

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Cıbıltepede yoğunluk Haberi

Cıbıltepede yoğunluk

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Cıbıltepe'de haftasonu yoğunluğu yaşanıyor.


Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kayak severler, snowboard ve kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.


Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cıbıltepe'nin, Türkiye'de kayak sezonunu ilk açan ve en son kapatan kayak merkezi olma özelliğini taşıdığını söyledi.


Merkezde mevcut 9 pistin tamamında kayak yapıldığını belirten Gürbüz, şunları kaydetti:


"Şu an itibariyle ikinci etap pistlerimizde bastırılmış 80 santimetre kar kalınlığı var. Kayak yapmak için pistlerimiz ideal duruma getirildi. Biz kar eriyene kadar kayak tutkunlarımızın bu güzellikten, bu keyiften yararlanmasını bekliyoruz. Mekanik tesislerimiz hafta içi olmak kaydıyla sürekli çalışıyor. Otellerimizle koordineli olarak çalışıyoruz ve en az 15 gün daha bu şekilde devam...