08 / 05 / 2024

Çiçek Yol Yapım İnşaat adres

Çiçek Yol Yapım İnşaat adres

Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çiçek tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Elinizi çabuk tutun! Yudum ayçiçek yağında müthiş indirim; Fiyatı yüzde 15 aşağı düştü

Carrefour'da Yudum 5 litre Ayçiçek Yağı Pet fiyatı CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 15 indirimle satılıyor. Fiyatı 169,90 TL olan Yudum 5 litre Ayçiçek Yağı bu indirimle birlikte 144,90 TL'ye iniyor. İşte detaylar...

A101 çılgın indirimlerine devam ediyor! Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışta

Ayçiçek yağında mükemmel indirim bu kez A101'den geldi. A101 market zinciri Komili 5 litre ayçiçek yağını %8'lik bir indirimle, 5 Litre Komili Afiyetlik Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışa çıkardığını ilan etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Migros'ta tavuk eti ve ayçiçek yağında müthiş indirimli fiyatlar! İşte Migros 8 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros Markette seçili tavuk eti ve ayçiçek yağı ürünlerinde indirim devam ediyor. Peki, Migros'ta ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? Migros tavuk eti fiyatları kaç TL? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Çiçek Yol Yapım İnşaat adres Haberi

Çiçek Yol Yapım İnşaat adres

Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çiçek tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...