16 / 05 / 2024

Çiçekliköyde kaç kata kadar imar izni var

Çiçekliköyde kaç kata kadar imar izni var

Çiçekliköy girişindeki birinci derece SİT alanında imar değişikliğine giden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, toplam 4 kata kadar yapılaşma izni verdi

Bu yıl çalışmaya başlayanlar dikkat! 2024’te işe girenler kaç yaşında emekli olacak?

Bu sene yüz binlerce genç ilk defa çalışmaya başlayacak. Peki bu yıl işe girenler kaç yaşında emekli olacak?

En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Milyonlarca emekli en fazla promosyon veren bankaları araştırıyor. Emeklilere ek gelir kaynağı sağlayan promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Deprem konutu başvuruları için ek süre verildi! Başvuruyu kaçıran depremzedelere müjdeli haber geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek süre verildi.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Portföyde kaç fon olmalı ?

Borsa yatırımcısının gündemindeki konulardan biri doğru portföyde kaç hisse bulunması gerektiği.  Bu konuya paralel olarak merak edilen diğer bir konu ise “Bir fon sepeti nasıl oluşturulmalı” sorusu. İşte o sorunun cevabı.   

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Dul ve yetim maaşında hesap değişti: Kim, kaç TL aylık alacak? Şimdi zamlı maaş tablosuna bakın!

Emekli maaş zamlarının kesinleşmesinin ardından dul ve yetim maaşları merakla araştırılmaya başlandı. Peki zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? Kim, kaç TL aylık alacak?

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Yargıtay'dan emsal karar! Boş kağıda atılan imza ile kiracının tahliyesini hukuka uygun buldu!

Milyonlarca kirayı ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kiracının "tahliye taahhütnamesi" için boş kağıda atmış olduğu imzaya dayanarak tahliyesinin talep edilmesine ilişkin kararı onadı.

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malıka Masharıpova tarafından kuruldu.

Çiftlikköy'de kentsel dönüşümün önü açılıyor: 5-6 kata kadar imar verilmesi planlanıyor!

Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olan Adil Yele ilçede deprem öncesi binaların kentsel dönüşüme girmesini sağlamak için 5-6 kata kadar imar vereceklerini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Çiçekliköyde kaç kata kadar imar izni var Haberi

Çiçekliköyde kaç kata kadar imar izni var

Bornova Karaçam Köyü Bademli Mevkii'nde bakanlıktan "parsele özel" imar değişikliği geldi. Ege Postasından Erman Şentürk'ün haberine göre Ankara'dan gelen kritik karar sonrasında İzmir-Manisa yolu yakınında ve Çiçekliköy girişinde yer alan toplam 23 bin 178 metrekarelik alanın birinci derece doğal SİT alanı statüsü kaldırarak yapılaşmanın önü açılmış oldu. 

Çiçekliköy girişinde mesire alanı ve orman arazisi bitişindeki milyonlarca liralık taşınmazlarda bakanlık eli ile imar değişikliği yapıldı. Birinci derece doğal SİT alanı statüsüne sahip ve yapılaşma yasağı bulunan söz konusu taşınmazların binlik ve beş binlik planlan hazırlayan bakanlık, dört katlık da imar izni verdi. 

Kamu yararı gerekçesi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'nin devre dışı bırakıldığı plan değişikliğine göre yaklaşık 23 dönümlük araziye kamu yararı gerekçe gösterilerek özel eğitim tesis alanı izni verildi. 2013...