03 / 08 / 2024

Çiftlerin kavga nedenleri

Çiftlerin kavga nedenleri

İngiltere'de yapılan bir anket birlikte yaşayan çiftlerin yılda ortalama 32 kez kavga ettiğini ortaya koydu. Çiftlerin yüzde 40’ının başlıca kavga nedeni “Partnerin çok eşyası var, yer dar” oluyor oldu

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Kiracısıyla kavga eden işyeri sahibi polise otomobili ile çarptı! Bu kadarı da olmaz dedirten olay...

Nevşehir'de kiracısıyla kavga eden iş yeri sahibi olaya müdahale eden polis memuruna arabasıyla çarptı. İşte ayrıntılar...

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği ülkelerine girişi için gerekli olan Schengen vizesi ile ilgili şikayetler gün geçtikçe artıyor. Vatandaşların, “Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?” sorularının sayısı da arttıkça artıyor. İşte detaylar!

Zincir marketlerde kavga büyüyor! ŞOK Marketler'den şok açıklama!

Zincir marketler ve iktidar paydaşları arasındaki kavga zincir marketleri de birbirine düşürdü. ŞOK Marketler şok bir açıklama yaparak BİM yöneticisini istifaya davet etti.

Vekaletin sona erme nedenleri nelerdir? Vekaletten azil nasıl yapılır?

Vekalet, bir kişinin noterden aldığı belge ile kendi adına işlemlerini yapabilmesi için başka kişiyi yasa önünde yetkili kılmasıdır. Ancak kimi durumlarda vekalet sona erebilir veya vekaletten azil ile kişi vekaleti sonlandırabilir. Peki, Vekaletin sona erme nedenleri nelerdir? Vekaletten azil nasıl

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

Brezilya'da boşanan çiftlerin sayısı son 13 yılın en yüksek rakamına ulaştı!

Brezilya'da geçen senenin ikinci yarısında boşanan çiftlerin sayısı son 13 senenin en yüksek rakamına ulaştı.

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Antalya'da arazi yüzünden kavga eden 5 kişiye para cezası!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 5 kişi hakkında adli işlem yapılırken, sosyal mesafe kuralını ihlal etmek nedeniyle 15 bin 750 lira ceza verildi.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 3 kişiye para cezası!

Şanlıurfa Narlıova Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle kavga eden 3 kişiye de sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ceza uygulandı.

Çiftlerin kavga nedenleri Haberi

Çiftlerin kavga nedenleri


İngiltere'de yapılan bir anket birlikte yaşayan çiftlerin yılda ortalama 32 kez kavga ettiğini ortaya koydu. Çiftlerin yüzde 40’ının başlıca kavga nedeni “Partnerin çok eşyası var, yer dar” oluyor. Bir mobilya şirketi tarafından, 2 bin çiftin katılımıyla yapılan ankete göre 8 kişiden 1’i partnerinin sevdiği bir eşyayı yer darlığı nedeniyle çöpe atmak için kırdığını itiraf ediyor. 10 kişiden 1’i, “Evde yer dar olduğu için birlikte yaşamaktan vazgeçip evleri ayırdık” diyor. Yer darlığı nedeniyle çiftlerin yüzde 44’ü saklamak istedikleri eşyalarını attıklarını söylüyor. Erkekler daha çok spor malzemelerini, kadınlar ise sakladıkları oyuncak, eski sevgiliden gelen hediye gibi şeyleri...