05 / 07 / 2024

çiftlik avm caddesi

çiftlik avm caddesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik’in eski Çiftlik olmaktan çıkacağını ve bir "cadde AVM" haline geleceğini açıkladı

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Nuruosmaniye Caddesi'ndeki dükkanlar kepenk kapatıyor!

Önce Bağdat Caddesi, sonra İstiklal, ardından AVM’ler. Son olarak ise Nuruosmaniye… Ünlü markalar gözde yerlerde kepenk indiriyor

Bursa'nın gayrimenkulde parlayan yıldızı: Lefkoşa Caddesi!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

AVM mağazaları kepenk indirmeye başladı!

Bağdat Caddesi ve Beyoğlu’nda mağazaların kapanmasının yankıları sürerken, şimdi de alışveriş merkezlerinde kepenkler indirilmeye başlandı. Ciroları düşen mağazalar, AVM yönetimlerinden destek görmedikleri gerekçesiyle dükkanları kapatmaya başladı.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

çiftlik avm caddesi Haberi

çiftlik avm caddesi


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, bir araya geldiği Çiftlik esnafına bir alışveriş koridoru haline getirmek istediği Çiftlik Caddesi ile ilgili projeyi tanıttı.  Çiftlik Caddesi’ni Koruma ve Güzelleştirme Derneği üyesi esnaflarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, yapmayı düşündükleri projenin köklü bir değişim ve dönüşüm projesi olduğunu dile getirerek, “Cadde üzerindeki binaların dış cephelerinden, caddenin altındaki tüm altyapı tesisatlarına, tretuarlar ve tüm şehir mobilyaları da dahi her şeyin değişeceği büyük bir konsept uygulamasından bahsediyoruz. Mevcut olan ve görüntüyü bozan tüm estetik kaygıları yok eden, değiştiren bir mantığın hayata geçirilmesinden bahsediyoruz” dedi.


DIŞ CEPHE MANTOLAMALARI

Proje kapsamında yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmaları bittiğinde ortaya çıkan güzel resmin bozulmaması ve harcanan emeğin ziyan edilmemesi için sonrasında bu cadde üzerine yoğun bir ağır taşıt girişinin...