07 / 05 / 2024

Çiğli Egekent yarı olimpik havuz

Çiğli Egekent yarı olimpik havuz

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Çiğli Egekent'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Çiğli 75. Yıl Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Çiğli Belediyesi'nin Egekent girişinde projelendirdiği 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı, parkta yürütülen çalışmaları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber yerinde inceledi.

Şişli'deki Surp Agop Hastanesi'nin temel çalışmaları yarım kaldı!

Elmadağ'da yapılması planlanan Surp Agop Hastanesi ve Huzurevi inşaatı, Şişli Belediyesi'nde yaşanan sıkıntılara takıldı. Hastanenin temel çalışmaları yarım kaldı..

1971 yılında Şişli halkı karakol binası inşa ettiriyormuş!

1971 yılında Şişli esnafı ve iş adamları Şişli'de Emniyet Amirliği binası inşa ettirme kararı almış. İstanbul Valiliği'nin de desteğiyle, yarım milyon liraya mal olacak inşaatın törenle temeli atılmış.

1967 yılında Şişli Çocuk Hastanesi yeniden inşa edilecekmiş!

1967 yılında, Şişli Çocuk Hastanesi'nin yeniden inşasına karar verilmiş ve mimarlar arasında bir proje yarışması açılmış. Yeni yapılacak hastane 750 yataklı olacakmış ve bir Hemşire Koleji inşa edilecekmiş.

Çiğli'de 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın yapımı devam ediyor!

Çiğli Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan, Egekent girişinde projelendirilen 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın yapımı devam ediyor. 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor...

1935 yılında Şişli Büyükdere Caddesi'nde bir apartmanın yarı hissesi 4 bin 729 liraymış!

1935 yılında Şişli Büyükdere Caddesi'nde altında dükkanıda bulunan bir apartmanın yarı hissesi 4 bin 729 liraymış. Beyoğlu Meşe sokakta bulunan bir harap ev ise bin liraymış.

Elysium Art Şişli!

Elysium Art Şişli projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan Elysium Art Şişli projesinde teslimler 2016'nın ilk yarısında yapılıyor...

Elysium Art Şişli - Şehrin gözde yapısı!

"Şehrin Gözde Yapısı" sloganıyla Elysium Art Şişli projesi için ön talep toplayan Ofton İnşaat, projeyi 2016 yılının ilk yarısında teslim edecek. Projede fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor...

Çiğli Egekent yarı olimpik havuz Haberi

Çiğli Egekent yarı olimpik havuz

Çiğli Belediyesi mayıs ayı ilk oturumu Başkan Hasan Arslan başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz nisan ayında büyük tartışmaların yaşandığı ve mecliste ortalığın karıştığı Çiğli’de bu ay gerçekleştirilen meclis toplantısı sakin bir ortamda yapıldı.


Meclis gündemine alınan Çiğli Egekent Mahallesi 27K3a pafta 1074 ada 2, 3, 4 ve 21774 ada 2 parselde kayıtlı taşınmazlara ilişkin hazırlanan 9273_2 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği konusu da mecliste görüşüldü. Meclis gündemine alınan karar ile ilgili olarak meclise bilgilendirme yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, imar değişikliği konusunu neden gündeme aldıklarını açıkladı.


SPOR TESİSLERİNİN YAPILMASININ ÖNÜ AÇILACAK

Başkan Arslan, Çiğli Egekent Devlet Hastanesi’nin karşısında Ahmet Adnan Saygun Lisesi’nin yanındaki boş alanın olduğu bölgede bir kapalı spor salonu ve proje büyür ve alan müsaade ederse yarı olimpik...