06 / 05 / 2024

çiğlideki çöp depolama alanı

çiğlideki çöp depolama alanı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Hizmet bizim işimiz. Sadece hizmet yaptık başka bir şey yapmadık. Vatandaşımızın ayağına taş değmesin diye yollar açtık, tüneller açtık"..

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Pırlanta bilekliklerde yüzde 40 indirim! İşte Atasay pırlanta bileklik 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta bileklik almak isteyen binlerce kişi indirimli pırlanta bileklik fiyatlarını araştırıyor. Pırlanta bileklikler Atasay'da yüzde 40 indirimle satılıyor. Peki Atasay Pırlanta bileklik fiyatları en kadar? Atasay Atasay Pırlanta bileklik fiyatları kaç TL?

Atasay pırlanta set fiyatları ne kadar? Atasay pırlanta set kaç TL? İşte pırlanta set 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta set almak isteyenler bugün pırtlanta set fiyatlarının ne kadar olduğunu merka ediyor. Peki Atasay pırlanta set fiyatları ne kadar? Atasay Pırlanta set fiyatları kaç TL? İşte pırlanta set 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Klima gerçekten çok mu yakıyor? İşte püf noktaları...

Yaz aylarının vazgeçilmezi evlerde ve iş yerlerinde klimalar... Sıcak hava nedeniyle klima kullanımı yaz aylarında artıyor.

Çiftçiye mazot ve traktör desteği haberi! İş arayıp da bulamayana yatırım fırsatı

Türkiye'de yarım asır önce köyden kente başlayan insan göçü kentlerde nüfus yoğunluğunun artmasına neden olurken köylerde yaşayanların sayısı iyice azaldı. Binlerce dönüm tarım arazisi ise üretim için ekilip biçilmeyi bekliyor.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

İnşaat Mühedisliği bölümünde 3 bin 290 kişilik kontenjan boş kaldı!

İzmir depreminden sonra dikkatler jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisliği bölümlerinde verilen eğitime çevrildi. Durum içler acısı. Mühendislerin yüzde 62.9’u diplomasına uygun iş bulamayıp asgari ücretle çalışıyor. Bu bölümlerden mezun mühendislerin yüzde 98’i yoksulluğa doğru gidiyor.

Murat Kurum: Pütürge'deki konutlar Ekim'de teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ekim ayı içerisinde Pütürge merkezdeki konutların teslimini yapıyor olacağız" dedi.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

İdealist GYO'nun pay devri işlemleri tamam!

İdealist GYO tarafından ortaklar arasında pay devri işlemleri tamamlandı. Ortaklar Mustafa Ekşi, Eyüp Ekşi ve Mehmet Akif Ekşi tarafından şirketin diğer ortakları için pay alım teklifi yapılması kapsamında SPK'ya başvuru yapılacak.

çiğlideki çöp depolama alanı Haberi

çiğlideki çöp depolama alanı


Seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ilçesinde esnaf ziyareti yapan Yıldırım, eski Kasaplar Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.


Çiğli'nin, İzmir'in üreten, kenti zenginleştiren ilçelerinden birisi olmasına karşın çöp, çamur ve çukurlarla akla geldiğini dile getiren Yıldırım, "Herhalde Çiğli'nin baş harfi 'ç' olduğu için Çiğli'ye bunları layık görmüşler" dedi.


Harmandalı'ndaki çöp depolama alanına gittiklerini ve insanların özellikle yazın kokudan pencerelerini açamaz hale geldiğini ifade eden Yıldırım, derelerde çamur aktığını, çöp dağının 100 metreye ulaştığını belirterek, "Çiğli'nin ikinci Ümraniye olmasına asla müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.


Geçen yerel seçimlerde Çiğli'de otopark, bilim parkı, kent ormanı, botanik park, akdeniz akvaryumu gibi sözlerin verildiğini ancak bunların yapılmadığını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:


"Biz İzmir'e hizmet için buradayız. Burada söz veriyorum, Çiğli'nin iki yakasını bir araya getireceğiz. Buraya iş bilen birinin elinin değmesi...