23 / 07 / 2024

ÇİLİMLİ Belediyesi

ÇİLİMLİ Belediyesi

ÇİLİMLİ Belediyesi örnek bir meclis karar alarak merkezdeki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak adına tamamen kendi imkanlarıyla merkezde bulunan bütün binaların aynı renge boyanması projesini hayata geçirdi.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Fitch Ratings'ten Avrupa konut piyasası açıklaması: Ilımlı fiyat artışı bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı değerlendirmede Avrupa konut piyasalarının çoğunda 2024 yılında ılımlı bir fiyat artışının görülmesinin beklendiğini kaydetti.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden kira müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgınında kısıtlanan ya da kapanan kendisine ait işyerlerinden 1-2 ay değil, salgın tamamen geçene kadar kira almama kararı aldı. 

ABD'de konut satışlarında ılımlı artış!

ABD Merkez Bankası'nın "Bej Kitap" raporunda ticari gayrimenkul faaliyetlerinin düşük seviyelerde kalmasına rağmen konut satışlarında ılımlı bir artış görüldüğü belirtildi.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Moody's: Küresel finansal koşullar ılımlı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, küresel finansal şartların yükselen tahvil fiyatlarına rağmen ılımlı görünüm sergilediğini belirtti.

Her 2 ölümlü iş kazasından birinin sebebi yüksekten düşme!

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sedat Yenidünya yaptığı açıklamada "Bu sektörde ölümlü iş kazalarında her iki ölümden birisi yüksekten düşme kaynaklı." dedi.

Yüreğir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka (Atakent) Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Çukurova Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi, K.Ocağı Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

ÇİLİMLİ Belediyesi Haberi

ÇİLİMLİ Belediyesi

Belediye Başkanı Muhsin Yavuz,  yaptığı açıklamada bu çalışmaların uzun süredir düşünülen bir proje olduğunu hatırlatarak, merkezdeki tüm binaların aynı renge boyanacağını kaydetti. Başkan Yavuz, "Çilimli'nin artık yeni bir görüntüye bürünecek. Çilimli adına yapılacak daha çok iş var. Her şey daha güzel bir Çilimli için'' diye konuştu.


İlçede alt yapı çalışmaları açısından; kanalizasyonun yüzde 100 oranında tamamlandığını kaydeden Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ''Su sorununu kökten çözdük. Çilimli su hattı ve depoları modern bir projeyle otomasyon sistemi çerçevesinden komple yeniledi. Bu şekliyle 35 bin nüfusa hitab edebilecek kapasiteye sahip. Şebekemizle ilçemizde su sorununu artık ortadan kaldırdık" dedi. 


Doğalgaz: Hayaldi gerçek oldu

İlçeye 'Gelemez' denilen doğalgaz ile buluşturduklannı da söyleyen  Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, "İlçemizde an itibariyle yüzde 70 oranında  hizmet verilmekte olan doğalgaz...