04 / 05 / 2024

Çimento sektöründe zam 2020

Çimento sektöründe zam 2020

ÇEİS ile Türkiye Çimse-İş Sendikası, Türk Çimento sektörü çalışanlarına verilecek zamlar için anlaşmaya vardı. Yapılan açıklamada, çalışanlara ilk yıl TÜFE +1, ikinci yıl ise TÜFE oranında zam yapılacak...

İnşaat sektöründe kartelleşme tepkisi: Projeler yarım kaldı, çimento zamları için yüksek cezalar gelsin!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen zam, inşaat sektöründe tepkilere neden oldu. Sektör temsilcileri, inşaat malzemelerindeki kartelleşme için ağır cezalar talep etti. İşte ayrıntılar...

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe dengesiz fiyat hareketleri mercek altında! Çimento fiyatlarında inceleme devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı değerlendirmede, dengesiz fiyat artışlarına karşı otomotiv sektöründe olduğu gibi benzer uygulamaların gayrimenkul piyasasında da devreye alınacağını duyurmuştu. 

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseldi! 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Son zamanlarda peş peşe gelen zamları ardından inşaat sektöründe tansiyon yükseldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Mitsubishi Space Star 'da beklenmedik zam: Otomobil sektöründe fiyat dalgalanmaları devam ediyor!

Otomobil sektöründe, araç sahibi olmayı düşünenleri yakından ilgilendiren fiyat dalgalanmaları sık sık gündemde yer alıyor. Son olarak Mitsubishi'nin popüler modeli Space Star için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aracın fiyatı 36 bin 800 TL zamlandı.

İnşaat sektöründe zam yağmuru! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü, demir fiyatlarına gelen zamlarla yerinden oynadı. İnşaat sektöründe resmen zam yağmuru başladı. Demir fiyatları tavan yaptı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Bankalar çalışanlarına ne kadar zam yaptı? İşte bankacılık sektöründe zam oranları

Özel sektör zamları merakla beklenirken bazı bankaların zam oranları belli oldu. İşte bankacılık sektöründe yapılan zam oranları

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe zam yağmuru devam ediyor! İşte güncel demir ve çimento fiyatları! 4 Eylül 2022 fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir ve çimento fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde demir ve çimentoya tekrar bir zam daha geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe zam yağmuru başladı! Demir ve çimentoya büyük zam geldi! Demir ve çimento fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden olan demir ve çimento fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir ve çimentoya tekrar bir zam daha geldi. Peki Çimento fiyatları ne kadar? Demir fiyatları ne kadar?

Çimento sektöründe zam 2020 Haberi

Çimento sektöründe zam 2020

Türk çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin yüzde 95’inin üye olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında imzalanan yeni dönem grup toplu iş sözleşmesiyle, işçi ücretlerine yapılacak zam oranı açıklandı. Sözleşmeye göre, Türk Çimento sektörü çalışanlarına, ilk yıl TÜFE +1, ikinci yıl ise TÜFE oranında zam yapılmasına karar verildi. Sosyal yardımlar kapsamında ilk sene yüzde 15 artışla aylık 460 lira, ikinci yıl yüzde 12 artışla aylık 515 lira sosyal yardım ödemesi yapılacak.

Çimento sektöründe gelenek devam ediyor, uzlaşma sağlandı

Türk çimento sektöründe uzun senelerdir süren karşılıklı sosyal diyalog ve uzlaşma temeliyle sağlanan çalışma barışının tüm sektörlere örnek olduğunu vurgulayan ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat ÇALBIYIK, imzalanan grup toplu iş sözleşmesiyle ilgili şunları kaydetti:

“Sektörümüzde 2020 ve 2021 yıllarında geçerli...