18 / 05 / 2024

Çin ev tasarımları

Çin ev tasarımları

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu başladı mı?

Milyonlarca ev hanımı emeklilik yasasının çıkması için gün sayıyor. Devlet destekli olacak olan ev hanımına emeklilik şartının detayları merak ediliyor. Peki, 3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

Ev hanımları ne zaman emekli olacak? Torba yasada ev kadınlarına emeklilik var mı?

Türkiye'de emeklilik sisteminde güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda ev hanımları için de emeklilik fırsatı geliyor. Peki,  Torba yasada ev kadınlarına emeklilik var mı? İşte detaylar...

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

Çalışmayan ev hanımlarına maaş müjdesi geldi! Acil bakın!

Çalışmayan ev hanımlarının maaş alıp alamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, emeklilik hakkı yalnızca iş hayatında olanlar için değil, ev hanımları için de geliyor...

Ev hanımları müjde! Devlet hem prim hem de yıpranma desteği verecek, emeklilik kapısı sonunda açılıyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinden yararlanamayanlar için kısmi emeklilik formülü gündemde yerini aldı. Konuyu değerlendiren Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, ev hanımlarının da emeklilik fırsatının detaylarını açıkladı. 

Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!

Ev hanımlarının yükünü hafifletmek için önemli bir adım atılıyor. Milyonlarca ev hanımı için düzenlenen destek ödemeleriyle ilgili detaylar sonunda açıklandı. Ev hanımlarına yönelik sağlanacak olan destek ödemesi tutarı 3.700 TL olacak. İşte destek ödemesi için gereken başvuru şartları...

Bağ-Kur'lular ve Ev Hanımlarına Erken Emeklilik Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emeklilik reformu kapsamında, Bağ-Kur'lular ve ev hanımları için erken emeklilik imkanı geliyor. Bağ-Kur'lular için yapılan düzenlemeyle birlikte 1 milyon küçük esnafın 5 yıl erken emekli olabileceği belirtiliyor.

Ev hanımları da 7.500 TL maaşla emekli olabilecek mi? İşte ev hanımlarına emeklilik desteği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Aile Koruma Kalkanı Programı'ndan ev hanımlarına emeklilik müjdesi çıktı. Peki ev hanımları için çalışmadan emeklilik şartları neler? Ev hanımları için emeklilik desteği nasıl olacak?

Hükümetten ev hanımları için tarihi adım! 12.000 TL maaş bağlanacak! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. Bu beyannamede ev hanımlarının emeklilik durumu da yer aldı. İşte detaylar!

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ev hanımları için bir müjdeli haber duyurdu. Ev hanımlarına 12.000 TL verilecek. Ev hanımları hem emekli olup hem de 12.000 TL’lik Maşa sahip olacak. İşte tüm detaylar…

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımları için yeni destek programı duyuruldu. Bu programa göre ev hanımları tek seferde 13.200 TL alabilecek.

Çin ev tasarımları Haberi

Çin ev tasarımları

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. 


Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.



Evi yapan 3D yazıcı ise Çinli şirket tarafından geliştirildi. Yazıcının 32 metre uzunluğunda, 6.6 metre yüksekliğinde ve 10 metre eninde olduğu kaydedildi. 



Şirketin CEO'su Ma Yihe, '3D ile yapılan evler hem ekolojik, hem ekonomik açıdan oldukça cazip.- 3D ile yapılacak inşaat projelerine daha da yoğunlaşacağız' açıklamasında bulundu...