28 / 04 / 2024

çin iç mimari mermer talebi

çin iç mimari mermer talebi

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, son dönemde inşaat sektöründe hızla büyüyen Çin'in doğaltaş talebini hızla artırdığını ve bu sayede Çin'e çok iyi fiyatlarla taş sattığımızı söyledi..

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Türk Hava Yolları'ndan müjde! THY'de ikinci pilot adayları için başvurular başladı!

Türk Hava Yolları (THY), ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtığını açıkladı. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Bayramda harçlığınızı dağıtmanız için İş Bankası el atıyor! Kimlik belirt 10 bin TL al!

Geçim sıkıntılarının yaşandığı bir süreçten geçmiş olduğumuz bu dönemde vatandaşlar nakit para için araştırmalarına devam ediyor. Milyonlarca vatandaşa sevindirecek haberi İş Bankası açıkladı. İşte o haberin tüm detayları…

ASHB tam 17 şehir için İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak! 1239 kişi için detaylar neler?

Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile 17 şehirde personel alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca alım için KPSS şartı olmayacak. 

İş dünyası depremzedeler için seferber oldu! Hangi şirket ne kadar yardım yaptı?

Yüzyılın depreminde bir yandan kurtarma faaliyetleri sürerken diğer yandan da yaraların sarılması için iş adamları ve şirketlerin yardım kampanyaları çığ gibi büyüyor.

Miras hakkımı kardeşlerime devretmek için ne yapmalıyım? Miras ne zamana kadar paylaşılmak zorunda?

Miras konusu pek çok kişinin kafasını kurcalayan bir konudur. Özellikle mirasın nasıl paylaşılacağı ve bu paylaşım konusunda nelerin yapılacağına dair detayları sizler için işledik. İşte detaylar!

çin iç mimari mermer talebi Haberi

çin iç mimari mermer talebi

Mermer ve travertende dünyanın en büyük rezervlerine sahip Türkiye'nin son yıllarda ihracatını blok halde yapmaya başlaması tartışmalara neden oldu. Maden ihracatçıları ise Çin'in talebinden kaynaklanan blok taş ihracatı olmazsa sektörün çökeceğini savunuyor. Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğaltaş sektörünün son 10 yıldır ihracatta bir başarı hikayesi yazdığını, yıllık ihracatın 2,5 milyar doların üzerine çıktığını, doğaltaşta dünyanın en büyük ihracatçısı haline geldiklerini, katma değeri tamamen ülkede kalan bu ihracatın dış ticaret açığının giderilmesinde aktif rol oynadığını söyledi. Sektörün ABD'ye yaptığı yüksek bedeller tutan işlenmiş ürün ihracatının bu ülkedeki krizle beraber önemli ölçüde gerilediğini, ihracatçının alternatif pazarlar yaratmak üzere çaba gösterdiğini anlatan Erdinç, son dönemde inşaat sektöründe hızla büyüyen Çin'in doğaltaş talebini hızla artırdığını ifade...